Antena 3 CNN Economic Companii Stil la un preţ corect ? misiune imposibilă?

Stil la un preţ corect ? misiune imposibilă?

Stil la un preţ corect ? misiune imposibilă?
18 Feb 2010   •   23:37
PUBLICITATE // De câte ori aţi auzit că o cămaşă este de calitate superioară doar pentru că este din bumbac 100% sau că un costum este deosebit doar pentru că este din lână? De multe ori.

Dar nu este chiar aşa. 100% bumbac sau 100% lână sunt doar denumiri generice care de prea multe ori ascund materiale de calitate inferioară. Un material de calitate superioară provine de la o anumită firmă cunoscută pe plan mondial şi are nişte caracteristici specificate:

- exemplu pentru cămăşi: 100% bumbac egiptean superfin 2-PLY 120's Tessitura Monti Italia, colecţia Prince Rose
- exemplu pentru costume: 100% lână VITALE BARBERIS CANONICO Super 130's

Dacă doriţi mai multe informaţii privind materialele folosite la crearea cămăşilor sau costumelor intraţi pe www.gentlemenscorner.ro.



Materiale de calitate înseamnă durabilitate în timp, confort sporit, aspect deosebit. Toate acestea vin la un preţ extrem de piperat de cele mai multe ori. Gentlemen's Corner doreşte să vă aducă eleganţă şi calitate la un preţ decent, informându-vă întotdeauna despre provenienţa şi calitatea materialelor folosite.

De câte ori aţi plătit un preţ prea mare raportat la calitate, fără să ştiţi efectiv ce cumpăraţi? E timpul să fiţi informaţi. Numai aşa puteţi să investiţi într-un produs cu stil la un preţ corect. Gentlemen's Corner produce sub propria marcă cămăşi deosebite folosind cele mai bune materiale aduse de la Tessitura Monti din Italia, un lider mondial în ţesături din bumbac.



Din februarie 2010 Gentlemen's Corner este prezent în magazine cu stil din ţară prin colecţii noi de cămăşi. Menţinând un standard ridicat privind atât materialele folosite, cât şi realizarea lor, cămăşile Gentlemen's Corner vă vor crea identitatea proprie, a unui bărbat rafinat, aparte.

Gentlemen's Corner este dovada că vă puteţi găsi ţinuta potrivită diverselor ocazii fie stând în faţa calculatorului dumneavoastră, fie în ambianţa elegantă şi primitoare a sediului nostru.

DESCOPERIŢI Gentlemen's Corner ? www.gentlemenscorner.ro.

×
Subiecte în articol: costum
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close