Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 12 tipuri de rochii care vor fi mereu la moda

12 tipuri de rochii care vor fi mereu la moda

Construieste-ti garderoba cu aceste rochii atemporale pe care le vei pastra in dulap ani de zile. Tendintele pot veni si pleca, dar aceste rochii vor fi intotdeauna un pilon in dulapurile noastre. S-ar putea sa gravitam spre diferite stiluri in functie de sezon si de tendintele actuale, dar cu aceste 12 modele, vei avea mereu ceva de purtat la orice ocazie.

12 tipuri de rochii care vor fi mereu la moda
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2021   •   12:52

Daca doresti sa cumperi o rochie versatila, pe care o poti purta la orice ocazie, am alcatuit o lista cu 12 tipuri si stiluri de rochii de la JojoFashion in care vei arata grozav indiferent de ocazie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rochii midi

O rochie midi eleganta este perfecta pentru orice cina semi-formala sau de afaceri. Are lungimea pana la mijlocul gambei si nu este foarte revelatoare. Este eleganta si se potriveste cu toate tipurile de silueta. Deci, te va face sa arati impecabil oriunde mergi.

Rochii de cocktail

O rochie de cocktail este grozava pentru o petrecere de seara. O rochie de cocktail cu cateva accesorii si pantofi eleganti este cel mai bun pariu. Rochiile de cocktail sunt potrivite pentru evenimente formale si casual. In functie de formalitatea evenimentului, loc, ora si vreme, poti opta pentru o optiune sau alta.

Rochii de seara

Rochiile de seara sunt piese vestimentare pe care femeile le poarta la petreceri. Deoarece exista multa varietate in ceea ce priveste tipurile de petreceri, la fel se intampla si cu rochiile de seara. In plus, unele petreceri sunt mai formale decat altele. O rochie de seara metalica este ideala pentru sezonul festiv. Multe femei adora aspectul rochiilor metalice. Exista multa varietate. De obicei, sunt fabricate dintr-o singura culoare, deoarece sunt suficient de extravagante. Pe site-ul JojoFashion.ro ai la dispozitie o varietate de modele de rochii de seara pentru toate tipurile de evenimente la care vrei sa participi.

Rochii negre

Poate fi un cliseu, dar nu este posibil sa scapi de mica rochie neagra cand vine vorba de versatilitate! Perfecta pentru o petrecere sau o nunta, ideala pentru zile de nastere sau o tinuta de birou, acesta este singurul articol din garderoba la care te vei intoarce oricand, pur si simplu pentru ca este usor de purtat, eleganta si foarte versatila.

Rochii casual

Rochiile casual sunt perfecte pentru o zi obisnuita, unele evenimente casual de seara, weekenduri, evenimente business casual etc. Dar, in principal, codul vestimentar casual pentru femei este identificat cu confortul si stilul sic fara efort. Rochiile casual tind sa se potriveasca bine cu orice fel de incaltaminte, chiar si cu adidasi. Trebuie doar sa alegi un stil care sa te faca sa te simti confortabil si relaxat.

Rochii mini

Rochiile mini sunt fabuloase pentru evenimente sau pentru viata de zi cu zi. Le poti purta in weekend daca iesi cu prietenii sau la o intalnire. Cu toate acestea, daca rochia este prea scurta, este destul de putin probabil sa fie potrivita pentru ocazii oficiale, cum ar fi o cina de afaceri. 

Rochii maxi

Rochiile maxi sunt incredibil de confortabile. Te vor face sa te simti sic si relaxat. Deoarece nu subliniaza silueta, te poti misca liber si te puteti bucura de libertate. Sunt ideale pentru orice sezon, in special pentru primavara si vara.

Rochii cu imprimeuri

Rochiile imprimate sunt la moda. Multe femei adora sa poarte o rochie cu imprimeuri florale, buline, imprimeuri de animale etc. Acestea confera aspectului tau o anumita personalitate. De cele mai multe ori, rochiile imprimate se potrivesc bine cu adidasi si o jacheta din denim.

Rochii Bodycon

O rochie bodycon poate fi purtata la orice eveniment. O poti purta cu o pereche de sandale si o geanta mica. Daca rochia este relativ scurta, este potrivita pentru evenimentele de vara, cum ar fi o cina informala cu prietenii. Daca are o lungime midi, poate fi purtata si la evenimente semi-formale.

Rochii asimetrice

Rochiile asimetrice sunt o optiune excelenta pentru femeile care nu au prea multe forme. Vor concentra atentia altora asupra diferitelor parti ale rochiei. Rochia cu un singur umar este o alegere excelenta pentru orice eveniment casual sau semi-formal.

Rochii de catifea

Cel mai popular tip de tesatura folosit in rochiile de seara. Aceste rochii de catifea sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si culori. Acestea sunt cele mai bune pentru ocazii semi-formale sau intruniri sociale. Rochiile de catifea pot fi lungi, scurte sau midi. Cele lungi te fac sa pari mai inalta si iti pot oferi un aer impresionant. Pe de alta parte, modelele de rochii scurte de catifea te fac sa arati chic si elegant.

Rochii drapate

Printre cele mai versatile dintre toate modelele de rochii se numara rochia drapata. Indiferent daca ai de gand sa participi la un eveniment formal sau informal, o rochie drapata in orice culoare, asociata cu sandale sau pantofi este o alegere care se potriveste fiecarei femei.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close