Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 ocazii în care o rochie din voal poate fi o alegere inspirată

3 ocazii în care o rochie din voal poate fi o alegere inspirată

Din colecția de rochii din garderoba unei femei merită să facă parte și modelele din voal. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, croiuri sau lungimi, așa că nu trebuie să le porți doar seara sau la evenimente formale.

3 ocazii în care o rochie din voal poate fi o alegere inspirată
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2022   •   12:41

Fie că îți plac rochiile din voal simple și versatile sau modelele elegante, le poți avea pe toate, pentru a le accesoriza corect. Iată care sunt ocaziile unde poți să porți o rochie din voal, din rândurile de mai jos!

Pentru o ieșire în oraș

Rochia din voal poate fi purtată în orice zi călduroasă din an, dar și în anotimpul rece, dacă adaugi un palton elegant. Astfel, optează pentru o rochie din voal midi sau maxi, care să devină piesa centrală a ținutei.

În funcție de preferințe, poți să porți o rochie monocromă din voal sau un model cu imprimeu floral. Deși vorbim despre o ținută de zi, ar fi bine să renunți la pantofii sport. Rochia de voal arată excelent în combinație cu pantofi stiletto, sandale cu talpă joasă sau chiar balerini, dacă vrei să te simți confortabil.

Accesorizează discret rochia din voal, cu o pereche de cercei cu design minimalist sau cu o brățară fină, care îți evidențiază încheietura. Nu mai rămâne decât să te inspiri din cele mai căutate rochii din voal și să alegi modelul care te reprezintă.

La o petrecere pe plajă

Poți miza pe rochia din voal și la o petrecere pe plajă sau la o nuntă relaxată, în același cadru. Pentru astfel de evenimente, ținuta pe care o porți trebuie să fie elegantă, însă poți opta pentru rochii mai comode. Cele mai potrivite sunt rochiile vaporoase din voal, care te pun în valoare.

Pentru o petrecere pe plajă, sunt potrivite atât rochiile midi, cât și cele lungi, ținând cont de perioada zilei în care are loc fericitul eveniment. Totodată, rochiile din voal nu trebuie să fie prea încărcate sau prea elegante, așa că poți evita modelele cu aplicații în exces. În schimb, poartă rochii lejere, ca să te simți confortabil pe toată durata petrecerii.

Dacă nu este vorba despre o nuntă pe plajă, ci pur și simplu mergi în vacanță, rochia din voal este la fel de potrivită. Fiind un material subțire și fluid, voalul este excelent pentru ținutele de zi cu zi, atunci când vrei să te plimbi într-un resort. Astfel, combină rochia din voal cu sandale cu talpă joasă, o pălărie de soare și o geantă de plajă.

La un eveniment special

Rochia din voal este o alegere potrivită și pentru seară, dacă ai fost invitată la un eveniment special. Poartă o rochie lungă din voal, fără prea multe accesorii. Totuși, sunt potriviți cerceii lungi și masivi, recomandați dacă îți prinzi părul în coc. O rochie din voal cu decolteu va fi pusă în valoare și de un colier elegant, care atrage privirea asupra bustului.

Dacă îți plac inelele, merită să investești într-un model cu piatră mare. Desigur, pantofii stiletto cu toc sau sandalele nu trebuie să lipsească din accesorizare.

Voalul este un material diafan și feminin, care oferă întotdeauna eleganță unei ținute pentru zi sau seară. Orice model ai alege, asigură-te că acesta se potrivește evenimentului la care participi și că îți vine perfect. O rochie din voal îți oferă încredere în tine și te face să strălucești!
 

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close