Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 idei de cadouri pentru femei

5 idei de cadouri pentru femei

Se spune că femeile sunt de multe ori greu de mulțumit, însă cine zice asta nu a oferit în dar bijuterii. Aceste accesorii sunt printre cele mai apreciate cadouri din toate timpurile, iar șansele să dai greș cu ele sunt mici.

5 idei de cadouri pentru femei
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2021   •   14:26

În viața fiecăruia dintre noi există acea femeie sau acele femei pentru care am face tot ce-i mai bun și mai frumos în viață și care își dorește să fie înconjurată de calitate, bun gust și rafinament.

La Roxanne's vei găsi mereu cadouri femei sub forma bijuteriilor care să satisfacă până și cele mai sofisticate gusturi.

Iar pentru că pe site poți foarte ușor să te pierzi printre sutele de modele, azi îți venim în ajutor cu 5 sugestii de cadouri pe care să le pui în coș și să le cumperi până nu dispar.

Așa te poți asigura că cele iubite din viața ta vor găsi sub brad cadouri pe care să le îndrăgească și să le poarte mereu cu zâmbetul pe buze.

Cadouri de sărbători pentru femei încrezătoare

Bijuteriile aduc acel plus de feminitate și încredere oricărui outfit și tocmai de aceea merită să fie scoase la suprafață și puse în evidență mereu.

1. Cercei

Cerceii sunt unele dintre cele mai versatile bijuterii, pentru că sunt puține femei care nu poartă chiar deloc.

O pereche de cercei este cadoul perfect de neuitat, fie că alegi să îi dăruiești unei doamne sau unei domnișoare.

Ei pot fi lăsați moștenire de suflet de la o generație la alta, pentru că materialele din care sunt construiți sunt de calitate superioară, iar garanția lor este una pe viață.

2. Pandantive

Pandantivele vin de obicei însoțite de lănțișoare, pentru a arăta ca un tot unitar. Așadar nu trebuie să umbli în mai multe locuri sau să îți bați capul cu ce combinație arată mai bine.

Un plus pe care îl oferă cei care își îndrăgesc marfa și pun calitatea pe primul loc.

Fiecare pandantiv are o poveste în spate, la fel ca și persoana care urmează să îl primească. Așadar, poți să intersectezi două povești frumoase într-una singură, pe cea a femeii iubite din viața ta!

3. Coliere

Orice ocazie specială cere accesorii pe măsură, iar colierele sunt perfecte pentru a pune în evidență fiecare femeie care le poartă. Datorită mărimii lor și a rafinamentului pe care îl transmit, acestea vor da culoare și eleganță outfiturilor.

Mai mult decât atât, poți să alegi unul care să aibă o însemnătate puternică pentru cea care îl primește dată de pietrele care îl accesorizează sau de forma sa.

4. Brățări

Brățările sunt și ele accesorii versatile, care pot fi purtate sau zi de zi sau doar la ocazii speciale, în funcție de design-ul pe care îl au.

Cu o brățară Swarovski nu ai cum să dai greș, mai ales datorită multitudinii de culori pe care aceste cristale le au și datorită unicității pe care fiecare în parte o are.

Oricând va dori să se simtă mai feminină și mai încrezătoare, cea care o primește va alege să poarte brățara cu cristale.

5. Inele

Inelele sunt totuși printre cele mai pretențioase bijuterii de făcut cadou pentru că trebuie să știi circumferința degetului celor care le primesc. Uneori poți să o nimerești din prima, alteori găsești metode să o afli sau, mai simplu, alegi un inel reglabil.

Oricare ar fi situația, trebuie să te gândești foarte bine cui dorești să îi faci cadou o asemenea bijuterie, pentru că o dată cu ea și gestul vine la pachet și o mare însemnătate.

Oricare dintre bijuteriile de mai sus ai alege să le faci cadou unei femei iubite din viața ta, contează foarte mult să îi nimerești gusturile sau să le cumperi în funcție de stilul de îmbrăcăminte pe care îl adoptă cel mai des.

Desigur, nu spune nimeni că nu poți lua o bijuterie pe care să o poarte doar la ocazii cu adevărat speciale și astfel să îi crești valoarea la nivel personal.

Pune preț pe calitate, originalitate și autenticitate în primul rând, iar eforturile îți vor fi răsplătite cu zâmbete și îmbrățișări largi.

Tu poți să faci sărbătorile mai luminoase și mai strălucitoare oferind darurile de neprețuit femeilor dragi din viața ta! 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close