Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 tipuri de produse care îți vor ușura treburile zilnice

5 tipuri de produse care îți vor ușura treburile zilnice

Treburile casnice, pe care trebuie să le faci în fiecare zi sunt mari consumatoare de timp și efort fizic.

5 tipuri de produse care îți vor ușura treburile zilnice
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Aug 2022   •   13:51

 Dacă analizăm din perspectiva volumului de muncă, am putea considera că acasă avem un job part-time. Cu toate că este important să locuiești într-un ambient curat și să ai toate lucrurile puse la punct, nu trebuie să petreci ore în șir doar ca să aspiri, să gătești sau să speli rufe. Încearcă să gestionezi inteligent activitățile gospodărești și să apelezi la diverse produse menite să-ți facă viața mai ușoară. Iată cu ce poți să-ți dotezi locuința ca să câștigi mai mult timp liber:

1. Aparate electrocasnice

Transformă tehnologia într-un aliat de nădejde pentru sarcinile zilnice. În prezent, pe piață sunt disponibile numeroase tipuri de aparate electrocasnice cu funcții ingenioase care îți oferă tot felul de beneficii. Mașina de spălat vase te poate scuti de foarte multă muncă, mai ales că în orice casă se adună mereu o mulțime de farfurii, pahare, tacâmuri sau alte ustensile care trebuie curățate. De asemenea, mașina de spălate rufe este extrem de utilă pentru că permite igienizare unei game largi de articole, inclusiv încălțăminte, jucării sau covoare de mici dimensiuni.

Nu trebuie să-ți lipsească nici aspiratoarele care facilitează curățarea mai multor tipuri de suprafețe. Totodată, ia în considerare un frigider dotat cu tehnologie modernă, dar și o hotă profesională care să împiedice depunerea aburului și particulelor pe obiectele din bucătărie.

2. Articole de curățenie

Dacă îți dorești să ai o locuință impecabilă, dar eforturile tale în acest demers să fie diminuate considerabil, ai în vedere achiziționarea unor produse pentru casă și grădină de la Urban Trends. Pe lângă soluțiile clasice și detergenții folosiți la curățenie, ca să-ți ușurezi treburile zilnice ai nevoie și de câteva ustensile speciale. În acest sens, îți va fi de ajutor o mătură electrică rotativă cu acumulator ca să cureți rapid podeaua sau covorul, mai ales dacă ai vărsat ceva pe jos și nu vrei să mai montezi aspiratorul. Mopul cu aburi este perfect pentru igienizarea pardoselii din casă, iar un pămătuf electric va îndepărta praful foarte repede.

În ceea ce privește curățarea murdăriei dificile, asigură-te că ai la îndemână perii cu intrare universală, pe care să le montezi la o șurubelniță electrică, ca să nu muncești prea mult să freci gresia, faianța, obiectele sanitare sau alte suprafețe.

3. Tapet autoadeziv

Cea mai simplă modalitate de a decora pereții este să folosești tapet autocolant. Imaginile de fundal autoadezive sunt realizate din spumă moale care împiedică rănirea și pot fi curățate doar cu un burete umed. Tapetul oferă un efect realist, fiind disponibile diverse variante moderne. Acesta are rolul de a decora pereții, însă are și un rol practic.

Poți folosi tapetul autoadeziv în zona chiuvetei din bucătărie, de exemplu, dacă nu vrei să mai plachezi zidul cu faianță, deoarece este impermeabil. Autocolantul reprezintă o soluție extraordinară și pentru acoperirea anumitor pete sau a murdăriei, dar și o modalitate grozavă de a proteja pereții.

4. Accesorii pentru bucătărie

Este bine cunoscut faptul că orice persoană pierde timp prețios în bucătărie. Însă, lucrurile pot fi mult mai simple dacă-ți echipezi încăperea cu tot felul de ustensile și accesorii care să-ți ușureze anumite sarcini. De pildă, un dispozitiv automat pentru mărunțirea legumelor te va scuti de tocarea acestora, iar un amestecător electric va face treaba în locul tău când gătești. Ai la dispoziție o mulțime de elemente inovatoare și produse organizatoare pe care le poți utiliza ca să ai totul la îndemână în bucătărie și să depui mai puțin efort.

5. Dispozitive pentru irigarea automată

În situația în care locuiești la curte, treburile tale zilnice cu siguranță îți ocupă destul de mult timp. Ca să-ți facilitezi munca în grădină, instalează dispozitive speciale pentru irigarea automată. Folosește aspersoare pentru peluză, furtun extensibil cu pulverizator multifuncțional, aparate pentru temporizare și furtun cu picurare în grădina de legume, la flori, arbuști și pomi fructiferi. Cu astfel de produse nu vei mai avea nicio grijă referitoare la udarea plantelor și a gazonului din curte.

Dincolo de prioritizarea sarcinilor și organizarea corespunzătoare, ai nevoie și de produse special concepute pentru ușurarea treburilor zilnice. Instrumentele moderne îți oferă posibilitatea să muncești mai puțin și să obții mai mult timp liber, pe care să-l folosești așa cum îți dorești.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close