Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alegeri inspirate pentru un interior al locuinței modern

Alegeri inspirate pentru un interior al locuinței modern

Stilul contemporan este preferat de cei care doresc să țină pasul cu moda și este adoptat atât în ținutele vestimentare, cât și în obiceiuri sau în decorul ales pentru interiorul și exteriorul locuinței. Stilul contemporan este caracterizat de simplitate, de forme curate, în locuințe ocupându-și locul obiectele decorative simple, dar de efect.

Alegeri inspirate pentru un interior al locuinței modern
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2022   •   13:53

În ceea ce privește mobilierul ales pentru echiparea oricărei încăperi din locuință, tendințele sunt aceleași. Iată, așadar, care sunt alegerile pe care le poți face pentru a-i reda interiorului locuinței tale un aspect modern. 

Mobilierul potrivit pentru o locuință în stil contemporan 

Alegerea unor piese de mobila care să se potrivească stilului contemporan simplu și de efect devine mai ușoară atunci când îți pui amprenta în alegerile pe care le faci. Oferă interiorului locuinței un plus de personalitate și mizează pe acele piese de mobilier care au forme simple, rafinate. Păstrează simplitatea nu numai în ceea ce privește designul mobilierului, ci și în ceea ce privește modul de amenajare a camerelor – nu supraîncărca o încăpere cu mobilier inutil și asigură-te că rămâne suficient spațiu pentru a te mișca în voie. 

Confort și design modern într-un obiect de mobilier 

Alegerea unei canapele extensibile pentru mobilarea livingului poate fi dificilă, însă pentru a oferi încăperii un aspect modern, alege, și de data aceasta, simplitatea. Ideală este alegerea unui model de canapea extensibilă care să asigure înainte de toate confortul, dar care să aibă și designul potrivit – simplitate, eleganță, rafinament. 

Alături de o canapea modernă, așează o măsuță de cafea mică, cu un design minimalist – poate o măsuță din sticlă cu elemente metalice sau o măsuță dintr-un material atipic pentru o notă personalizată. 

Sfaturi practice pentru mobilarea unui interior modern 

Pentru ca interiorul locuinței tale să fie unul modern, dar în același timp să nu faci o gaură prea mare în bugetul familiei pentru aceasta, nu uita că poți profita de oferte si reduceri pe site-urile dedicate. Mai mult decât atât, urmărește tendințele în modă, dar în același timp nu uita că poți avea un interior plăcut al locuinței doar atunci când îi oferi o notă distinctă, personalizându-l după propriile nevoi și preferințe. 

Alege nu numai piesele de mobilier la modă, ci încearcă să le combini în așa fel încât combinațiile de culori sau designul acestora să creeze atmosfera dorită. Alege, combină și bucură-te de un interior călduros și contemporan al casei tale!

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close