Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Aloe Vera - planta minune. Proprietăți, beneficii și utilizări

Aloe Vera - planta minune. Proprietăți, beneficii și utilizări

Aloe vera este una dintre minunile naturii, fiind o sursă importantă de compuși benefici pentru sănătate.

Aloe Vera - planta minune. Proprietăți, beneficii și utilizări
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2021   •   10:27

Gelul, bogat în minerale, vitamine şi nutrienți valoroși, extras din plantele de aloe este utilizat în medicină, în industria cosmetică, dar şi în alimentaţie, de avantajele acestuia putând beneficia toți cei ce-și doresc o sănătate de fier și psihic puternic.

De ce sunt produsele cu aloe vera atât de eficiente

Planta considerată “elixirul tinereţii” are în compoziţie peste 75 de substanțe active ce susțin sănătatea.

Studiile realizate de specialiștii în sănătate au scos la iveală că în frunzele de aloe vera se gasesc, pe lângă cantităţi importante de minerale (calciu, magneziu, cupru, zinc, mangan, potasiu) şi vitamine ( A, E, din familia B-urilor, C) și cantități importante de aminoacizi, fitosteroli, hormoni vegetali, dar şi o varietate mare de compuși naturali ce nu pot fi reproduşi în laboratoare. 

Eficiența ridicată a produselor cu gel de aloe este legată de proprietățile benefice ale acestuia.

Se cunoaşte că acest elixir are efecte antiinflamatoare, calmante, biostimulatoare, antiseptice, analgezice, vitaminizante, mineralizante şi tonifiante, îmbunătăţind activitatea organelor vitale şi sistemul imun.

Forever Living - Produse cu suflet cu gel de aloe vera

Produsele Forever Living sunt gândite să susțină un stil de viaţă sănătos și sunt destinate consumatorilor care pun preț pe calitate, pe ingrediente atent selecţionate şi pe metode de preparare prietenoase, cu impact minim asupra naturii.

Sucurile, băuturile energizante, ceaiurile şi tonifiantele Forever Living cu gel de aloe vera sunt distinse, evidențiindu-se prin gust inedit, textură delicată şi proprietăți benefice asupra sănătăţii.

Ingredientul activ, aloe vera, ajută la îmbunătățirea digestiei, susține sistemul imunitar şi favorizează instalarea unei stări generale de bine.

Efectele deosebite ale produselor au fost confirmate de Consiliului Științific Internațional pentru Aloe și se pot observa asupra aspectului general al pielii, a unghiilor şi a părului, datorită modului eficient de acțiune.

Băuturile cu aloe vera de la Forever Living au efecte energizante asupra mușchilor și a sistemului nervos, îmbunătățind activitatea neuronală, concentrarea, memoria și capacitatea de coordonare.

Se disting prin gust proaspăt, revigorant şi consistență plăcută, caracteristici furnizate de ingredientele naturale şi procedeele de prelucrare atent supravegheate.

Sunt prietenoase şi ușor de tolerat de toți consumatorii activi care doresc sa beneficieze de preparate pe baza de aloe vera în cea mai pură formă.

Pot fi consumate simple sau în cocktailuri energizante alături de alte ingrediente naturale.

Dacă ai decis că băuturile pe bază de aloe vera sunt produsele ideale pentru tine consultă https://www.produseforever.ro/produse și descoperă savorile care te reprezintă.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close