Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Amanetul auto este soluția perfectă pentru a intra rapid în posesia sumei de bani necesare

Amanetul auto este soluția perfectă pentru a intra rapid în posesia sumei de bani necesare

Casele de amanet oferă posibilitatea de a vinde bunuri sau de a contracta împrumuturi pe termen scurt utilizând bunuri folosite în general, drept garanție. În general, astfel de business-uri sunt mici prin natura lor, deoarece atât articolele date de clienți drept garanție, cât și împrumuturile plătite sunt de mică valoare, însă există și excepții majore.

Amanetul auto este soluția perfectă pentru a intra rapid în posesia sumei de bani necesare
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2022   •   15:20

Casele de amanet acceptă articole drept garanție pentru un împrumut pe termen scurt. Atunci când aduceți un articol la o casă de amanet, un agent va evalua bunul respectiv și vă va oferi un împrumut egal cu un anumit procent din valoare. Perioada de rambursare a împrumutului cu dobândă este una destul de scurtă, însă este o perioadă comunicată și stabilită prin contract. Dacă veți returna banii plus dobânda aferentă, veți putea reintra în posesia obiectului amanetat, iar dacă nu o veți face, acesta va intra în proprietatea casei de amanet.

Ulterior, casa de amanet care deține articolul vă încearca să îl vândă astfel încât să își poată recupera pierderea, dar și pentru a scoate un profit. Motivul pentru care agențiile de amanet sunt dispuse să împrumute oameni pentru obiecte nu atât de valoroase neapărat, pe lângă dobândă, casele de amanet fac profituri mai mari din articolele care sunt confiscate. Mulți oameni aduc articole la casele de amanet pentru care nu intenționează neapărat să ramburseze împrumutul sau pur și simplu aduc bunuri pe care le-au uitat într-un depozit sau într-un colt de pod, bunuri pe care nu le mai folosesc și pe care preferă să le vândă rapid, fără alte bătăi de cap.

Este de menționat și faptul că, o casă de amanet va cumpăra articole care au totuși o valoare pe piață, precum și o anumită cerere, astfel încât să nu prindă praful pe raft într-un depozit. Deoarece împrumuturile și prețurile de cumpărare oferite de casele de amanet sunt de obicei mici, întreprinderile de amanet au nevoie de o sumă relativ mica de finanțare pentru start-up din partea antreprenorilor. Totusi, dacă vă numărați printre cei care au nevoie să obțină rapid o sumă de bani oferind în schimb drept garanție un obiect mai puțin important dar cu o anumită valoare, prin intermediul serviciilor oferite de o casă de amanet, puteți rezolva rapid și eficient orice problemă.

Casele de amanet acceptă de regula orice articol care poate să aducă profit, însă, de regula aici vom găsi articole precum bijuterii, electronice sau instrumente muzicale și lista poate continua.

Există și case de amanet care accepta bunuri de mare valoare, inclusiv servicii de amanet auto. Astfel de servicii nu sunt disponibile în cadrul oricărei societăți de amanet, însă, există firme din domeniu care acceptă fără nici un fel de problemă autoturisme drept garanție pentru suma de bani corectă. Bineînțeles că și în acest caz, se va realiza o evaluare a mașinii, de către un agent bine pregătit, iar dumneavoastră veți hotărî la final dacă sunteți sau nu de acord cu suma propusă.

Amanetul auto reprezintă de departe o opțiune perfectă pentru cei care știu că ar putea să se lipsească de mașină într-un caz extrem ori au un autoturism pe care nu îl mai utilizează de ceva timp și pe care doresc să îl vândă însă nu doresc toată bătaia de cap generată de publicarea unui anunț, apeluri telefonice de la tot felul de oameni pentru a vedea mașină, timp pierdut, refuzuri și așa mai departe.

O soluție mai mult decât excelentă cu privire la servicii de amanet auto de înalta calitate, o puteți găsi la numai un simplu click distanță, accesând Amanetulauto.ro. Aici aveți garanția că veți lucra cu o echipă de profesioniști în domeniu, servicii de cea mai bună calitate gândite astfel încât să poată satisface nevoile ambelor părți, beneficiind de transparență totală și o evaluare corectă a autoturismului, în raport cu tipul serviciilor de amanet.

În ceea ce îi privește pe cei de la Amanetulauto.ro, dacă vă veți aduce autoturismul aici și doriți să îl recuperați la finalul contractului prin rambursarea împrumutului, atunci trebuie să știți că acesta va fi păstrat în condiții de securitate maximă. Parcul auto este protejat prin pază 24/24h, supraveghere video și intervenție rapidă de către firme de securitate care se află doar la câteva minute distanță, astfel încât să nu existe nici un fel de risc iar dumneavoastră să vă recăpătați mașina exact în condițiile în care ați lăsat-o.

Casele de amanet sunt o alegere bună pentru cei care au nevoie rapid de o sumă de bani în numerar, dar se feresc de creditele acordate de bănci, credite care sunt disponibile doar în anumite condiții, vechime în câmpul muncii, salariu, vechime la actualul loc de munca și lista poate continua. În plus, casele de amanet nu efectuează de obicei verificări de credit, deoarece au deja garanții – bunurile lăsate de dumneavoastră prin care își pot recupera banii împrumutați, iar nerambursarea are ca rezultat doar pierderea articolului respectiv.

Pot exista o multitudine de situații în care vă este necesară urgent o anumită sumă de bani, o sumă pe care nu o veți putea accesa în timp util sau în condiții ușoare din banca, ceea ce înseamnă că serviciile de amanet pot rămâne cea mai bună și avantajoasă opțiune. La final, chiar dacă nu veți dori să returnat împrumutul și dobândă sau pur și simplu nu ați avut posibilitatea, cel puțin nu ați rămas datori la bănci sau alte instituții, plătind rate pe mai mulți ani, cu o dobândă și mai mare în majoritatea cazurilor.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close