Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Apelează la un anticariat care cumpără cărți și maximizează-ți spațiul din living

Apelează la un anticariat care cumpără cărți și maximizează-ți spațiul din living

În fiecare casă este nevoie de mai mult spațiu. Cu cât acesta este mai mic, cu atât simți nevoia de a-l maximiza. Câte obiecte de mobilier ar trebui să cumperi? Spațiul este deja prea aglomerat sau pare prea gol?

Apelează la un anticariat care cumpără cărți și maximizează-ți spațiul din living
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2022   •   15:52

Ar trebui să amenajezi și o zonă de lucru în living? Dar culorile pereților? Întrebările sunt nesfârșite și, odată ce rezolvi una, acel răspuns creează uneori alte întrebări.

Din fericire, frumusețea libertății creative înseamnă că, indiferent cât de mică este camera ta de zi, există o mulțime de idei și amenajări pe care le poți aplica situației tale.

5 modalități de a-ți maxima spațiul din living

1.Alege culori neutre și pale

Alegerea unei palete de culori neutre pentru livingul tău te va face să te simți calm și relaxat, deoarece nu va fi nimic care să-ți tulbure vederea când te vei așeza pe canapea. De asemenea, poți alege texturi și țesături interesante pentru a da camerei un aspect mai dinamic. Chenille, catifea și pielea de oaie sunt toate opțiuni bune, deoarece adaugă interes tactil.

2.Introdu linii simple

Când mobilierul este deschis și bine proporționat în spațiu îți permite să vezi și spațiul din jurul său și face ca încăperea să pară mai mare. Mobilierul în stil retro cu linii simple, permite ochiului să călătorească prin cameră fără să se blocheze pe ceva anume.

Pentru a obține acest aspect, ridică lucrurile de pe podea, astfel încât să nu fie obstacole vizibile și păstrează camera neaglomerată punând obiecte precum revistele într-un coș sau sub masă.

3.Renunță la perdele și draperii

Perdelele împiedică ochiul să privească afară, chiar dacă nu acoperă toată fereastra. Eliminarea lor păstrează spațiul simplu. Dacă dorești intimitate, ia în considerare obloanele sau jaluzelele. Sau dacă draperiile sunt o necesitate pentru tine, folosește o bară care se extinde cu mult dincolo de rama ferestrei, astfel încât să poți expune fereastra complet.

4.Folosește oglinzi

Nu este surprinzător că oglinzile pot face o cameră să pară mult mai mare. Când decorezi spații mici, agață o oglindă pe un perete opus unei ferestre sau foarte aproape de una pentru a reflecta exteriorul. Astfel vei crea senzația de lărgire a spațiului.

De asemenea, utilizează un punct focal și înclină oglinzile spre acesta. Va da iluzia de profunzime.

Oglinzile reflectă atât lumina naturală, cât și cea artificială pentru a face o cameră mai luminoasă în timpul zilei și al nopții. Oglinzile de pe pereți și blaturile de sticlă vor face să pară că există un flux mai deschis. De asemenea, folosește ușile dulapurilor cu oglindă pentru a face spațiile să pară mari și neaglomerate.

5.Apelează la un anticariat care cumpără cărți

Cea mai simplă modalitatea de a-ți crea spatiu in sufragerie este să scapi de lucrurile inutile sau de cărțile care nu mai prezintă interes pentru tine. Daca ai cărți la care te-ai hotărât sa renunți, cea mai usoară modalitate este să apelezi la un anticariat care cumpără cărți. Anticariatul CumparCarti.ro te poate ajuta sa scapi de biblioteca plină de volume vechi care de obicei ocupă un perete, uneori chiar mai mult. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon 0724.329.818, iar anticarii se vor deplasa gratuit la domiciliul tău în cel mai scurt timp posibil.

Nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu domeniul cărților pe care le deții. Anticariatul Cumparcarti.ro achiziționează săptămânal peste 10.000 de cărți din orice domeniu. Indiferent că ai volume de istorie, de fashion, artă sau beletristică sunt toate bune de dat. Trebuie doar să te asiguri că nu au pagini lipsă, coperți rupte sau mâzgălite.

Apelând la un anticariat care cumpără cărți îți poti maximiza spațiul din sufragerie și vei câștiga și un venit suplimentar.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close