Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Arta de a economisi. Cum să faci cumpărături pentru mai puțini bani cu cataloage online

Arta de a economisi. Cum să faci cumpărături pentru mai puțini bani cu cataloage online

O bună organizare și cumpărăturile planificate prin cataloage și broșuri sunt baza pentru economisirea de timp și bani.

Arta de a economisi. Cum să faci cumpărături pentru mai puțini bani cu cataloage online
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2022   •   14:45

Mulți oameni se uită la oferte din cataloagele cu reduceri de la supermarketuri precum Carrefour, Kaufland, Auchan, Lidl și altele, dar când marg la cumparaturi se duc la un singur magazin. Apoi stau la coada, pierd timpul si regreta cand vad ca ar fi putut economisi ceva bani cumparand de la supermarketul vecin.
În articolul de mai jos vă vom prezenta pașii și trucurile de bază cu care veți putea face cumpărături mai ieftin, convenabil și fără multe probleme.

Folosiți cataloage și broșuri online

Tehnologia evoluează pentru a ne face viața de zi cu zi mai confortabilă și mai ușoară. Există acum site-uri care vă permit să răsfoiți broșuri online.
Nu mai trebuie să așteptați ca noi oferte publicitare precum un catalog Carrefour sau Kaufland să fie lăsate în cutia de scrisori sau la intrare. Acum puteți căuta tot ce este nou pe Internet.
Am analizat mai multe site-uri printre care si Catalog-hypermarket.ro - unul dintre aceste site-uri de broșuri și cataloage online pentru a observa beneficiile utilizării unui astfel de site.

Am descoperit că atunci când vizitați site-uri cu reduceri, puteți să vă uitați la produse cu discount care nu sunt de obicei în cataloagele și broșurile pe care le primiți prin poștă sau prin email. Un alt avantaj este ca acolo vei găsi cataloage de la mai multe magazine pe care le poți studia si compara. Astfel vei fi la curent cu toate ofertele noi într-un singur loc.

În site-urile de reviste, cataloage și reduceri poți face liste cu magazinele tale preferate, pe care le poți verifica în mod regulat și în orice moment al zilei!
Pentru a vă face mai ușor și mai convenabil, descărcați una dintre aplicațiile pentru broșuri și cataloage pentru reduceri. Din aceasta vei putea accesa toate ofertele, fie săptămânale, fie lunare, de pe telefonul tau. Așadar, înainte de a pleca de la birou, dacă doriți să cumpărați carne de vită la reducere, puteți verifica cu câteva clicuri unde este cel mai profitabil!

De ce este o idee bună să folosiți site-ul catalog-hypermarket.ro sau altele care oferă oferte și reduceri săptămânale la diverse produse:

  • Puteți verifica un catalog Carrefour, Auchan sau Kaufland în orice moment;

  • Puteți compara reducerile mai ușor si vedeți ce promoții sunt;

  • Totul este online și nu trebuie să rezervați din timp;

  • Sunteți mereu la curent cu cele mai recente promoții și reduceri la Carrefour, Kaufland sau Auchan;

  • Susțineți stilul de viață ECO și salvați defrișările și copacii.

  • Economisiți bani și timp, pentru că acum este ușor!

Notați în avans achizițiile necesare și faceți un plan de cumpărături

Este convenabil să verificați produse cu reducere online, dar vă sfătuim să vă faceți un plan de cumpărături. Nu durează mult și nu vei pierde timpul în magazin. Care sunt pașii?

  • Vezi online reducerile săptămânale din cataloage și broșuri;
  • Indicați produsele pe care le veți cumpăra și de la ce supermarket;
  • Calculați cât vă vor costa toate produsele și cât este bugetul dvs. de cumpărături;
  • Setați o zi a săptămânii pentru a cumpăra tot ceea ce marcați. Se recomanda ca aceasta zi sa fie luni dimineața sau sâmbăta dimineața, pentru a nu întâmpina cozi mari la casa;
  • Gândește-te la ce hypermarket vei începe să faci cumpărături, astfel încât să ajungi să faci cumpărături dintr-o singură mișcare;

Iată cum să faci cumpărături ușor și rapid!

Verifica-ți bugetul și vezi cât economisești. Totul este bine când se termină cu bine.

Înainte de fiecare achiziție, stabiliți bugetul pe care îl aveți.
Urmăriți cât ați economisit cumpărând și folosind cataloage cu reduceri. Te vei bucura de rezultate și vei fi surprins/a de cât de repede merg cumpărăturile tale săptămânale.
Vă sfătuim să deschideți un cont de economii în care să puteți transfera banii economisiți. La sfârșitul anului vei fi uimit/a de cât de mult ai economisit datorită broșurilor și cataloagelor online.
Permite-ți vacanța in care ai visat mereu să mergi!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close