Antena 3 CNN Economic Conținut plătit CardAvantaj: o gamă variată de oferte în magazinele partenere

CardAvantaj: o gamă variată de oferte în magazinele partenere

Ai multe device-uri digitale și afli zilnic despre numeroase oferte promoționale.

CardAvantaj: o gamă variată de oferte în magazinele partenere
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   13:48

Te-ai gândit cum să le pui împreună, ca să beneficiezi de confort financiar și opțiuni flexibile de plată? Îți prezentăm în continuare cele mai importante detalii despre CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă, ce vine cu oferte în peste 9500 de locatii partenere.

Ce poți să cumperi în rate cu dobândă zero* din magazinele partenere CardAvantaj

Te bucuri de oportunități unice de shopping în magazine partenere CardAvantaj, pentru un stil de viață modern și confortabil. Ai acces la magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, modă și accesorii, ceasuri și bijuterii, electonice, electrocasnice și IT&C, articole pentru bricolaj, casă și grădină, mobilă și decorațiuni, articole de lux, combustibil, servicii de sănătate, cultură și educație, servicii de consultanță ș.a. Fie că preferi să cumperi în magazinele fizice sau online, CardAvantaj te conectează la oferte, pe toată durata anului. Urmărește pe site-ul CardAvantaj, în aplicația mobilă AVANTAJ2go sau pe site-urile magazinelor partenere și profită de rate avantajoase, promoții și discounturi atractive, create special pentru posesorii de CardAvantaj. Vezi aici lista magazinelor partenere CardAvantaj, ca să-ți alegi brandurile preferate și să faci shopping așa cum îți place: rapid, eficient, inteligent.

Care sunt beneficiile pe care le ai când folosești cardul de cumpărături CardAvantaj

Poți să mergi în sucursale Credit Europe Bank sau să activezi online cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero, CardAvantaj. Orice variantă alegi, beneficiezi de aceleași condiții flexibile, pentru plăți în magazine fizice și online. Ai pînă la 24 de rate în rețeaua de magazine partenere, primești bonus 0,3% din valoarea fiecărei tranzacții comerciale pe care o efectuezi în țară sau în străinătate, prin CardAvantaj. 

Perioadă de grație este de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate). Ai posibilitatea să faci shopping rapid, folosind tehnologia Contactless și te bucuri de o perioadă de creditare nelimitată, dacă rambursezi lunar suma minimă de plată. Poți chiar să-ți alimentezi cardurile de cumpărături cu fonduri proprii, ca să te bucuri de mai mult shopping și oferte exclusive în magazinele partenere CardAvantaj! 

Campanii promoționale pentru deținătorii de CardAvantaj 

Dă valoare banilor tăi, prin cardul de cumpărături în rate fără dobândă, CardAvantaj! Beneficiezi de ofertele speciale de lansare din noua aplicație de mobile banking Monet, complementară aplicației AVANTAJ2go. Folosește-le în paralel, pentru o eficiență dublă la tranzacții financiare și shopping online. Recomandă CardAvantaj prietenilor tăi, ca să vă bucurați împreună de extra beneficii atractive. Vrei să pleci la drum, să te bucuri de excursii și călătorii? Plătește prin CardAvantaj și ai cashback, pentru combustibil mai ieftin, pentru mai mult timp. Fie că ai nevoie de servicii medicale, ochelari, mobilă, electrocasnice, vacanțe, rechizite pentru copii, de un refresh al garderobei proprii sau de cumpărături din hypermarket, Card Avantaj îți aduce oferte exclusive. Urmărește detaliile actualizate despre campaniile active CardAvantaj și trăiește-ți viața cu stil, printr-o gestionare inteligentă a banilor.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close