Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt cele mai frecvente operații estetice la care apelează doamnele în prezent

Care sunt cele mai frecvente operații estetice la care apelează doamnele în prezent

Fiecare femeie este preocupată de aspectul ei fizic, face parte din natura noastră să ne dorim fim mereu frumoase și să captăm atenția celor din jur.

Care sunt cele mai frecvente operații estetice la care apelează doamnele în prezent
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   15:30

Însă, pe măsură ce trec anii, aspectul pielii nu mai este la fel de ferm și ici-colo poate ar trebui niște ajustări. Din aceste considerente, multe dintre femei ajung să viziteze din ce în ce mai frecvent saloanele cosmetice pentru a se păstra tinere și a se simți bine în pielea lor.

Când tratamentele conservatoare nu le mai aduc rezultatele dorite, doamnele nu ezită să ceară sfatul chirurgului plastician și să opteze pentru diferite intervenții.

Iată care sunt cele mai frecvente operații estetice la care apelează doamnele:

Liftingul facial

Factorii de mediu, stresul și stilul de viață se răsfrâng toți, inevitabil, asupra tenului nostru. Pielea de la nivelul feței ajunge să își pierde fermitatea, apar riduri și semne de îmbătrânire.

Astfel, femeile aleg să se lase pe mâinile esteticienilor pentru redefinirea conturului feței, corectarea liniilor fine și îndepărtarea excesul de piele. Pielea este revitalizată, ochii nu mai au un aspect obosit, iar stima de sine crește!

Blefaroplastia

Ochii sunt oglinda sufletului, și nu numai! Activitățile zilnice solicitante, nopțile nedormite și oboseală se citesc pe chipul nostru din ce în ce mai ușor pe măsură ce îmbătrânim.

Când machiajul nu mai poate ascunde ochii obosiți, umflăturile sau pleoape căzute, femeile optează pentru blefaroplastie. Specialistul va îndepărta excesul de piele sau grăsime, iar aspectul feței va fi întinerit.

Mastopexia

Corpul unei femei trece prin multe schimbări de-a lungul timpului, sarcina, alăptarea, fluctuațiile de greutate - toate acestea își lasă amprenta asupra aspectului sânilor.

Una dintre intervențiile preferate ale doamnelor este intervenția de lifting mamar tocmai pentru că redă fermitatea sânilor, permițându-le să poarte din nou cu încredere haine cu decolteu.

Mastopexia constă în îndepărtarea excesului de piele din jurul sânului, ridicarea și remodelarea acestora, precum și reducerea dimensiunii areolei, astfel sânul capătă un aspect mai ferm și mai rotund.

Abdominoplastia

Nici abdomenul nu este ferit de modificările apărute pe măsură ce înaintăm în vârstă, iar la femei această zonă este mai expusă la schimbări decât bărbații.

Fie că este vorba de sarcină sau de lupta cu kilogramele, aspectul ajunge să nu mai fie pe placul femeilor și vor încerca diferite metode pentru a schimba acest lucru.

Cu ajutorul abdominoplastiei, excesul de piele și grăsime din zonă va fi îndepărtat, iar abdomenul va fi mai tonifiat și mai definit. În plus, intervenția chirurgicală va reda funcționalitatea mușchilor abdominali slăbiți.

Lipoaspirația

După o vârstă este din ce în ce mai greu să scapi de kilogramele în plus, iar doamnele se pot simți complexate de această problemă.

Când toate încercările de a scăpa de grăsime prin diete și mișcare dau greș, lipoaspirația rămâne soluția salvatoare. Depozitele de grăsime de pe coapse, abdomen, fese sau brațe sunt îndepărtate de către chirurg, iar femeile își redobândesc silueta.

Chirurgia estetică a evoluat foarte mult, iar intervențiile pot fi adaptate nevoilor și dorințelor tale. Atunci când îți dai seama că anii au trecut peste tine și corpul tău, iar aspectul actual nu îți mai aduce satisfacție, fă o vizită la cabinetul Dr. Mujdaba.

Aici vei găsi o gamă variată de intervenții cosmetice din care poți alege ce ți se potrivește și o echipă dedicată, pregătită să-ți vină în ajutor. Îți vei recăpăta frumusețea, încrederea în tine și te vei putea bucura în continuare de viață!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close