Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cartea perfectă pentru o vacanță la mare: Rivali în croazieră

Cartea perfectă pentru o vacanță la mare: Rivali în croazieră

Ai așteptat cu nerăbdare vacanța de vară pentru a te relaxa la mare alături de prieteni sau de familie. Din ce în ce mai puține zile te despart de mult-așteptatul sejur și parca emoțiile se intensifică în fiecare moment.

Cartea perfectă pentru o vacanță la mare: Rivali în croazieră
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2022   •   11:51

Aveai nevoie de câteva zile de relaxare și deconectare, în care să nu te mai gândești la problemele cotidiene și la muncă.

Ți-ai făcut deja lista pentru bagaj, astfel încât să te asiguri că nu vei uita nimic important. Sigur nu uiți ceva? Îți dăm un indiciu: o carte ideală pentru o vacanță la mare.

Ce poți citi într-un sejur la mare? Indiferent de preferințele tale literare, din când în când îți recomandăm să încerci și alte genuri de cărți, pentru a-ți diversifica lectura.

Spre exemplu, când ai citit ultima dată o carte de dragoste? Acest gen literar este fără îndoială cel mai îndrăgit din lume, așa că îți recomandăm să îi dai o șansă.

Știm că poate vei spune că nu îți plac poveștile siropoase, însă cărțile de dragoste moderne te vor surprinde într-un mod plăcut. Sunt povești autentice, situații care se pot întâmpla în viața reală. De aceea, acordă o șansă unei astfel de cărți și îți vei da seama că lectura merită toată atenția ta.

Pentru că vei pleca într-o vacanță la mare, îți recomandăm o carte care să se potrivească perfect atmosferei: Rivali în croazieră, de Angie Hockman.

Este un roman pe care îl vei citi foarte ușor, practic vei savura pagină după pagină și vei dori să citești și alte cărți scrise de către această autoare.

Protagoniștii cărții Rivali in croaziera sunt Henley Evans și Graeme Crawford-Collins. Henley este o tânără care muncește din greu, dar ale cărei merite nu întârzie să apară. Lucrează la o agenție de turism în timp ce studiază și un masterat, așa că timpul ei liber este aproape inexistent.

Toate aceste sacrificii pare că au meritat în momentul în care ajunge pe lista scurtă pentru pentru promovarea la care a visat mult timp. Însă, pe aceeași listă se află și Graeme, colegul său care se ocupă de rețelele de socializare.

Relația dintre cei doi este una tensionată, având zilnic mici certuri prin emailuri și mesaje, cu toate că nu s-au întâlnit niciodată în persoană.

Având în vedere faptul că șeful agenției își dorește să crească numărul de rezervări pentru Galapagos, a pus la punct un plan genial: îi va trimite pe cei doi rivali într-o croazieră în insule.

Aceștia trebuie să câștige o competiție care înseamnă o promovare mai bună și rezervări mai multe. Întâlnirea dintre cei doi rivali se petrece la plecarea în croazieră și Henley este șocată să îi descopere personalitatea lui Graeme.

Nu este deloc așa cum și l-a imaginat ea și, curând, povestea ia o întorsătură interesantă. Tânăra descoperă că de la ură la iubire este o limită extrem de subțire.

Curând, Henley începe să își pună la îndoială toate alegerile pe care le-a făcut în viață și se întreabă ce rost are să lucreze tot timpul dacă nu se bucură de viață?

Poți comanda această carte de la BOOKZONE, la un preț excelent!

×
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close