Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți un furnizor de intrumentar medical de top? Med Tehnica este o soluție

Cauți un furnizor de intrumentar medical de top? Med Tehnica este o soluție

Utilizate de către profesioniștii din domeniul sănătății, dispozitivele medicale sunt esențiale pentru sistemul de sănătate, contribuind major la îmbunătățirea îngrijirii pacienților și la optimizarea modului de organizare a asistenței medicale. Dar ce este mai exact un dispozitiv medical?

Cauți un furnizor de intrumentar medical de top? Med Tehnica este o soluție
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2023   •   18:47

Dispozitivele medicale sunt produse utilizate în diferite scopuri, printre care: investigarea, diagnosticarea, monitorizare sau prevenirea unei anumite boli.

Mecanismul de acțiune al dispozitivelor medicale este „mecanic”, ceea ce înseamnă că nu este nici farmacologic, nici imunologic, nici metabolic. Dispozitivele medicale pot lua o varietate de forme - instrumentar medical, implanturi, echipamente, aplicații mobile etc – și au în comun faptul că trebuie să fie certificate în conformitate cu reglementări stricte și specifice.

Med Tehnica – furnizor de dispozitive medicale pe care se poate conta

Site-ul Med-Tehnica.ro comercializeaza dispozitive medicale utile, chiar indispensabile, pentru pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății. De pe site-ul menționat anterior poate fi achiziționat instrumentar medical pentru chirurgie maxilo-facială, chirurgie osoasă, dermatologie, gastroenterologie, stomatologie, diagnostic, neurochirurgie, obstetrica-ginecologie, otologie si rinologie, urologie etc.

În magazinul Med Tehnica nu se găsesc doar instrumentele medicale tipice si se pot achizitiona si consumabile medicale, dispozitive de reabilitare, uniforme medicale si chiar mobilier medical.

În calitate de distribuitor specializat de echipamente medicale, Med Tehnica include o selecție largă de instrumente moderne pentru un diagnostic fiabil. În oferta magazinului există inclusiv echipamentul de diagnosticare de care este nevoie pentru o examinare medicală de succes. Gama de produse include instrumente cu utilizare unică și multiplă, stetoscoape, tensiometre, lămpi de diagnosticare, otoscoape, pulsoximetre, cântare medicale etc.

Cei care caută aparatură pentru un diagnostic mai specific, vor găsi că dispozitivele medico-tehnice din magazinul Med Tehnica sunt adaptate pentru diferite domenii medicale. Vor putea să achițiționeze doppler și ecografe pentru ecografii de urgență sau examinări ginecologice și multe altele. Site-ul pune la dispoziție dispozitive medicale care respectă o gamă largă de reglementări și standarde, facilitând mult rutina zilnică a clinicilor și cabinetelor medicale.

Instrumentarul medical comercializat de Med Tehnica respectă legislația în vigoare

Pentru a fi introdus pe piață din UE, un dispozitiv medical trebuie să respecte cerințele de sănătate și siguranță prevăzute în Directiva privind dispozitivele medicale. Înainte ca un dispozitiv medical să poată fi introdus pe piață, acesta trebuie să poarte marcajul CE. Acest marcaj confirmă faptul că dispozitivul medical respectă cerințele de sănătate și siguranță stabilite în legislația europeană.

Producătorul trebuie să întocmească un dosar care să demonstreze măsurile luate pentru a atinge obiectivele de sănătate și siguranță stabilite în legislație. Dispozitivele trebuie să fie proiectate astfel încât utilizarea lor să nu compromită nici starea clinică a pacienților, nici siguranța și sănătatea pacienților și a utilizatorilor. În plus, trebuie să atingă performanțele declarate de producător și orice risc trebuie să fie acceptabil în raport cu beneficiile pentru pacient.

Sunteți în căutarea unui instrument medical care să vă permită să efectuați cea mai bună examinare a pacientului? Med-Tehnica.ro este magazinul potrivit să răspundă nevoilor pe care le aveți!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close