Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tu știi ce trebuie să verifici când apelezi la firmele de transport persoane?

Tu știi ce trebuie să verifici când apelezi la firmele de transport persoane?

Acest serviciu este adesea solicitat pentru diverse evenimente în care este necesar să transporți oaspeții și nu există niciun alt transport sau nu sunt suficiente.

Tu știi ce trebuie să verifici când apelezi la firmele de transport persoane?
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   15:25

Serviciul de închirieri microbuze este foarte solicitat atunci când trebuie să organizezi un tur de oraș, un teambuilding, o excursie școlară sau transportul în alt oraș pentru un grup mic sau mare.

Popularitatea închirierii microbuzelor se bazează pe mai multe motive evidente:

  • un număr mare de oameni care trebuie transportați la o anumită locație

  • cost rezonabil. De exemplu, închirierea mai multor mașini din clasa executivă va costa de câteva ori mai mult decât închirierea unei clase business sau a unui autocar de lux. În caz contrar, sună la firma de transport persoane și închiriază un microbuz care poate găzdui un grup de 10 până la 30 de persoane și chiar mai mult.

  • confortul călătoriei. Microbuzele și autobuzele moderne de închiriat au un nivel suficient de ridicat de confort, astfel încât pasagerii să se bucure nu numai de priveliștile din afara ferestrei, ci și să călătorească confortabil și să se relaxeze. În special, majoritatea mărcilor sunt echipate cu scaune moi, aer condiționat, televizoare și DVD playere.

  • capacitatea de a conveni în mod clar asupra unui program de călătorie, și anume ora exactă a plecării, numărul de opriri pe parcurs și ora exactă a sosirii. 

Ce trebuie să iei în considerare?

Primul lucru de luat în considerare atunci când alegi un vehicul este disponibilitatea locurilor. În consecință, pentru aceasta, cel mai bine este să știi numărul exact de participanți la călătorie. Dacă sunteți 15 persoane, atunci este mai bine să închiriezi un microbuz pentru 18. Nu știi niciodată, poate cineva va decide să meargă în ultimul moment. Dar, această opțiune este cel mai bine de luat în considerare în cazul călătoriilor corporative.

În al doilea rând, echipamentul autobuzului afectează direct nivelul de confort al călătoriei. Dacă optezi pentru standardul obișnuit, atunci nu poți conta pe un confort special, deoarece producătorii autohtoni nu sunt încă atât de bine echipați cu acest tip de transport. Pentru călătorii lungi și confortabile, este mai bine să acordați atenție unor mărci renumite.

În al treilea rând, starea tehnică a mașinilor. De regulă, microbuzele închiriate sunt deservite în mod regulat și au toate documentele relevante pe care le poți verifica. Și dacă totul este bine, atunci semnează calm contractul.

Sfaturi pentru închirierea microbuzelor

Închirierea de mașini a devenit recent un serviciu din ce în ce mai popular. Un număr din ce în ce mai mare de persoane închiriază o mașină folosind serviciile unor astfel de companii de transport. Există multe motive pentru care închirierea de mașini face viața mult mai ușoară și ajută în diverse situații. Acestea pot fi - organizarea unei nunți și a unui cortegiu de nuntă, întâlnirea partenerilor de afaceri la aeroport sau gară, necesitatea înlocuirii temporare a unei mașini personale distruse, o călătorie în vacanță sau doar pentru a vizita rude - în toate aceste cazuri, închirierea unei mașini este perfectă.

De obicei, companiile de transport oferă două opțiuni principale pentru închirierea unei mașini - cu și fără șofer.
Închirierea unei mașini cu șofer este probabil cel mai frecvent tip de serviciu de închirieri autocare. În acest caz, prețul de închiriere este calculat pentru fiecare oră de utilizare a vehiculului sau pentru distanța parcursă. 

Urmarea acestor sfaturi simple te va scuti de posibile probleme la închirierea unui vehicul și te va ajuta să faci alegerea corectă atunci când iei în considerare ofertele de la companiile de transport persoane.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close