Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai recomandate haine pentru copii pentru sezonul de primăvară

Cele mai recomandate haine pentru copii pentru sezonul de primăvară

Ne îndreptăm cu pași siguri către sezonul de primăvară. Dacă sunteți în căutarea hainelor pentru copii, vă vom oferi câteva sfaturi. Sunt utile mai ales pentru părinții care nu au mai avut copii!

Cele mai recomandate haine pentru copii pentru sezonul de primăvară
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2022   •   16:44

Ce fel de haine alegem pentru sezonul de primăvară pentru copiii noștri?

Evident, primăvara este anotimpul ploilor. Așadar, aveți nevoie de haine impermeabile pentru zilele când va fi multa umezeală și ploaie, de asemenea.

Sunt ușoare, izolează foarte bine împotriva vântului și a ploii. Ciorapii din lână și căciulițele pentru zilele ploioase și încă friguroase sunt cele mai indicate. Hainele de lână sunt la fel de valoroase și ar trebui să le preferați și primăvara. Lâna tine cald chiar dacă cei mici transpiră. Nu exista pericolul să răcească repede. Să nu uităm că sunt schimbări foarte mari de temperatură în acest anotimp. Și vânt și ploaie și umezeală, apoi cald. Copiii fac multă mișcare și se joacă mult, de aceea vor transpira din abundență.

Nu vă recomandăm să vă îndreptați atenția către gecile pentru copii în sezonul de primăvară. Mai ales pentru începutul primăverii, când temperaturile sunt foarte scăzute, încă. Copiii se joacă și aleargă și implicit vor transpira foarte mult. Apoi, se vor încălzi. În felul acesta vor dori să fie dezbrăcați pentru că vor transpira din abundență și vor răci.

Foarte recomandate și foarte frumoase sunt haine copii de tip jachetele din lână merinos, lână fleece sau jachetele din lână fiartă de foarte bună calitate.

Ce este lâna merinos?

Aceasta este un tip de lână care are foarte multe calități. În primul rând păstrează constant temperatura corpului și respinge apa, oferind și protecție bună împotriva UV.

Dacă nu ați știut până acum, aceasta este cel mai folosit tip de lână pentru confecționarea îmbrăcămintei pentru copii. Nu zgârie și nu provoacă alergii, fiind 100% naturală.

Nu este deloc o lână aspră. Tehnologiile moderne de prelucrare a lânii au reușit să obțină fire foarte moi și foarte subțiri din care sunt confecționate hăinuțe foarte plăcute și călduroase pentru copii.

În ofertele magazinelor online găsiți ușor tot felul de lucruri fabricate pentru copii din acest tip de lână: body-uri, bluze, hanorace, pantaloni, salopete, jachete, hainute nou nascuti, etc.

Ce este lâna fleece?

Aceasta este un tip de lână țesută mai des decât celelalte tipuri de lână. Este mai groasă decât cea de merinos și mult mai rezistentă la uzură. Jachetele din lână de acest tip sunt foarte bune pentru sezonul friguros precum și pentru cel de primăvară timpurie.

Ce este lâna fiartă?

Acest tip de lână devine din ce în ce mai îndrăgit și la noi. Pentru a obține un astfel de tip de țesătură, lâna naturală trece printr-un proces termic care se numește „fulling”. Țesătura care rezultă, are proprietăți foarte bune de izolare împotriva frigului și a umezelii.

Așadar, sunt foarte multe tipuri de țesături foarte recomandate pentru hainele copiilor pentru sezonul de primăvară. Ofertele magazinelor sunt foarte variate uneori. Nu omiteți nici ofertele atelierelor de haine mici. Unele dintre ele realizează haine extraordinar de frumoase cu multă personalitate și bun gust.

Copiii vor fi foarte încântați să poarte haine realizate din fibre 100% naturale, foarte moi și foarte călduroase. Trebuie doar să găsiți un pic de timp liber pentru a studia cu atenție ofertele din magazinele online de specialitate. Foarte multe magazine au și campanii de reduceri foarte importante.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close