Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Coșulețul pentru bebe nu trebuie să lipsească din casa în care se întâmpină un nou membru al familiei

Coșulețul pentru bebe nu trebuie să lipsească din casa în care se întâmpină un nou membru al familiei

Probabil te-ai întrebat deseori cât de util este un coșuleț pentru bebe și dacă acesta chiar merită să fie achiziționat?

Coșulețul pentru bebe nu trebuie să lipsească din casa în care se întâmpină un nou membru al familiei
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2022   •   16:49

Recenziile părinților care au făcut deja această investiție confirmă utilitatea produsului, mai mult decât atât, se pare că acesta joacă un rol important și în siguranța sugarilor.

Primele măsuri de siguranță luate încă din primele luni de viață

Unul dintre motivele pentru care au devenit atât de populare, îl constituie recomandarea venită din partea medicilor pediatri, ca nou-născuții să doarmă pe spate, pentru a scădea astfel riscul apariției sindromului de moarte subită. Spațiul îngust al unui "baby nest" nu mai permite micuțului să se întoarcă pe burtă, eliminând astfel riscul de a-și bloca accidental căile respiratorii în timpul somnului sau atunci când este lăsat nesupravegheat.

Un cosulet bebe este ideal pentru dormit, relaxare sau joacă și poate fi folosit în siguranță de bebelușii cu vârsta între 0 și 8 luni. Împiedică căderea, sufocarea, alunecarea, rostogolirea și alte accidentări ce ar putea surveni în timpul somnului. Chiar și în patul matrimonial, acesta îl va feri de orice riscuri, atunci când bebe va dormi alături de voi în cuibușorul său.

Accesorii pentru o "căsuță" în miniatură cu toate dotările

Cu o gamă variată de accesorii ce pot asigura un confort excelent, produsele din această categorie sunt o alegere minunată pentru a întâmpina noul membru al familiei. Dotate cu plase pentru insecte, arcade cu jucării și salteluțe ergonomice, micuții se vor bucura oriunde și oricând de cele mai bune condiții.

Arcada cu jucării care echipează unele modele reprezintă un accesoriu foarte util, inspirând relaxare și un somn liniștit. Fixarea jucăriilor de pluș la nivelul arcadei este, de fapt, tot un mod de a-l proteja pe cel mic, fiind deja binecunoscute cazurile în care bebelușii au fost afectați în timpul somnului de jucăriile de pluș așezate de către părinți în coșuleț.

Un alt aspect important referitor la un coșuleț pentru bebe este că marginile și salteaua nu sunt foarte moi, tocmai pentru a împiedica riscul de sufocare în cazul în care acesta ar reuși să se întoarcă cu fața pe ele. Luând în calcul acest considerent, s-au realizat modele cu saltea confortabilă, dar nu foarte moale, din spumă cu memorie fermă, în care micuțul nu se va putea afunda.

Pentru a ușura misiunea mămicilor și pentru a oferi un mediu splendid de dezvoltare celui mic, materialele din compoziție sunt de calitate superioară, blânde cu pielea bebelușului și plăcute la atingere, iar salteaua este detașabilă, introdusă într-o husă din bumbac, ce poate fi curățată rapid.

Ce zici, merită ca un coșuleț bebe să facă parte din trusoul copilului tău?

Dimensiunile variate, materialele de fabricație certificate pentru uzul copiilor, portabilitatea și ușurința în manevrabilitate sunt atuuri care cresc punctajul acestor produse în topul preferințelor. Cuibușoarele sunt realizate în diverse mărimi, putând fi achiziționate chiar și în varianta XL, cu saltea dublă detașabilă.

Materialele din bumbac 100% și umpluturile din puf siliconat hipoalergenic sunt însoțite de certificate Oeko Tex Standard 100 și “safe for children”. Produsele au fost testate și sunt perfect sigure pentru a fi folosite de bebelușul tău. Structura și forma le permit să fie așezate pe orice suprafață plană, cum ar fi: pe canapea, pat sau fotoliu și sunt perfecte pentru plecările în vizite sau în concediu.

Primește prințișorul sau prințesica așa cum se cuvine, cu un coșuleț pentru bebe confortabil! Alegerea ta va fi, garantat, una pe care nu o vei regreta!

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close