Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum poți obține ținute zilnice pline de personalitate și stil

Cum poți obține ținute zilnice pline de personalitate și stil

Cu toții avem dimineți în care stăm în fața dulapului și pur și simplu nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Nu e de vină alarma, nu e de vină cafeaua și nici articolele vestimentare pe care le deținem.

Cum poți obține ținute zilnice pline de personalitate și stil
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2022   •   15:13

Absența inspirației este cauzată, în cele mai multe cazuri, de lipsa de cunoștințe de stilizare și accesorizare.

Dacă am deține câteva cunoștințe de bază despre cum putem să ne personalizăm și să ne accesorizăm ținutele, în fiecare dimineață am ieși din casă simțindu-ne încrezătoare și pregătite pentru orice provocare. Indiferent dacă jumătate din hainele pe care le dețineți se află la spălătorie sau nu ați avut timp să vă gândiți în prealabil la hainele pe care le veți purta, există modalități simple prin care puteți obține rapid o ținută impecabilă, care să sugereze că ați depus efort.

Iată câteva secrete de stil prin care puteți pune la punct ținute vestimentare atente, dar fără să depuneți un prea mare efort:

Puterea accesoriilor

Dacă nu știți cu ce altceva v-ați putea îmbrăca în afara de blugii preferați și un tricou confortabil, atunci vă puteți baza pe puterea accesoriilor. Folosite strategic, lanțurile, brățările și inelele vă pot ajuta să arătați impecabil. Contrastul dintre tricoul casual cu croială lejeră, lanțul de la gât și brățările sau inelele, vă va asigura un aspect proaspăt, de stradă. Veți arăta ca și cum v-ați planificat și v-ați studiat cu atenție ținuta, deși în realitate ați plecat în viteză din casă. Dacă nu omiteți o geantă de excepție, veți arăta și mai grozav.

Optați pentru ținute vestimentare monocrome

Combinația dintre articolele vestimentare monocrome reprezintă cheia către ținute impecabile, dar realizate cu minimum de efort. Atunci când purtați piese vestimentare monocrome, în special negru pe negru sau alb pe alb, veți obține o ținută estetică, modernă și simplă, cu care pur și simplu nu puteți da greș. Accesați https://www.maxwear.ro/ pentru a explora o colecție extinsă de piese vestimentare monocrome cu care puteți alcătui ținute moderne de zi cu zi.

Astfel de ținute sunt cu atât mai indicate dacă aveți o zi importantă la birou, v-ați trezit târziu sau nu aveți inspirație pentru a crea o ținută mai sofisticată. Tot ce trebuie să faceți este să purtați cămașa neagră confortabilă sau tricoul negru preferat cu o fustă midi neagră sau cu blugii negri. Veți obține pe loc o ținută grozavă. Deși scopul este acela de a aborda o ținută monocromă, puțină culoare nu are cum să strice, mai ales dacă este utilizată cu măsură. Adăugați un mic accent de culoare optând pentru pantofi și accesorii colorate.

Împrumutați ceva din moda masculină

Foarte multe piese vestimentare de inspirație masculină și-au găsit loc în dulapul femeilor. Cert este că sacoul cu croială dreaptă, tricourile oversize și blugii boyfriend sunt printre cele mai confortabile articole care ne fac viața mai ușoară. Un sacou cu croială dreaptă vă va îmbunătăți întreaga ținută, oferindu-vă stil și rafinament. Blugii boyfriend pot fi purtați cu tricouri simple, dar și cu bluze mai feminine. Iar dacă doriți să creați rapid o ținută vestimentară care să întoarcă capetele celor din jur, atunci îmblânziți articolele vestimentare de inspirație masculină cu o pereche de pantofi cu toc. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close