Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să-ți reduci costurile de renovare a băii? Sfaturi și recomandări

Cum să-ți reduci costurile de renovare a băii? Sfaturi și recomandări

Cât costă renovarea băii? Răspunsul s-ar putea să te surprindă - acest proces nu trebuie să fie atât de costisitor pe cât ai putea crede. Prin înlocuirea strictă a obiectelor care nu mai sunt în stare bună de funcționare sau nu mai sunt în pas cu tendințele actuale de design, poți face economii semnificative.

Cum să-ți reduci costurile de renovare a băii? Sfaturi și recomandări
de Georgiana Adam    |    08 Iun 2023   •   15:01

Cu o planificare atentă vei evita greșeli costisitoare pe parcurs; în plus, dacă te vei descurca singur cu o mare parte din lucrările pregătitoare, cum ar fi scoaterea mobilierului vechi, îndepărtarea gresiei etc., acest lucru va ajuta de asemenea, la reducerea costului de renovare.

Alege accesorii noi de baie

Înlocuirea accesoriilor decolorate sau învechite cu versiuni mai noi este o modalitate rapidă de a actualiza baia. Nu numai că vor oferi un aer mai elegant spațiului, dar sunt și variante simple și rentabile de a adăuga culoare sau de a actualiza stilul camerei, atunci când bugetul nu acoperă o renovarea totală a băii.

Ia în considerare achiziționarea unor etajere pentru depozitare suplimentară, înlocuirea suporturilor pentru periuțele de dinți, a accesoriilor de toaletă, a cuierelor sau suporturilor de prosoape cu altele noi și strălucitoare. Prosoapele noi și pufoase și un covoraș de baie corespunzător vor contribui și ele la modernizarea încăperii.

Înlocuiește oglinda și corpurile de iluminat

O iluminare corespunzătoare poate schimba rapid aspectul unei încăperi și nu are un impact prea mare asupra costurilor de renovare. Înlocuiește corpurile de iluminat actuale cu modele mai elegante și moderne și alege lămpi cu LED pentru o lumină de bună calitate în zona lavoarului.

O oglindă nouă va ajuta la reflectarea luminii în jurul camerei, dând impresia unui spațiu mai mare. Pentru un aspect contemporan, ia în considerare integrarea unei oglinzi cu iluminare și dezaburire.

Înlocuirea vasului WC

Atunci când îți renovezi baia, este esențial să iei în considerare fiecare detaliu pentru a obține un spațiu perfect. Vasul WC este unul dintre obiectele sanitare ce poate fi înlocuit cu ușurință, dar care va oferi o schimbare evidentă și de impact.

Vasul WC poate avea un efect major asupra designului pe care urmărești să îl obții, tocmai de aceea este recomandat să alegi un model de calitate, rezistent și cu un aspect de actualitate. De asemenea, dacă nu beneficiezi deja de un astfel de model, trebuie să știi că poți opta pentru un vas WC cu funcție de bideu, oferindu-i băii tale o componentă cu totul nouă și deosebită.

Pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru casa ta, îți recomandăm modele inovative de vase wc de pe neakaisa.ro.

Vas wc suspendat Geberit Aquaclean Mera Comfort alb alpin cu funcție de bideu electric - Neakaisa

Înlocuiește bateriile de baie

Bateriile de baie pot fi înlocuite cu ușurință și fără prea multe lucrări de renovare, mai ales dacă alegi modele cu același tip de montaj. Acestea sunt unele dintre cele mai folosite obiecte din baie, tocmai de aceea se află printre primele elemente care tind să capete un aspect uzat sau chiar să funcționează mai puțin eficient.

Înlocuiește-le cu modele contemporane și rafinate, precum bateriile de lavoar negru mat, pentru a îmbunătăți aspectul întregii încăperi. Optează pentru baterii de calitate, care vor rezista timp îndelungat.

De asemenea, poți lua în considerare variante ecologice, care vor economisi apă și bani. Caracteristici precum cele de mai jos pot fi o investiție care merită.

  • tehnologia Cold Start: poziția de pornire implicită este pe apa rece; mânerul trebuie rotit spre stânga pentru a introduce treptat apa caldă - abia în acest moment este activat boilerul; astfel se evită funcționarea inutilă a boilerului realizându-se o economie semnificativă de energie
  • aeratoarele de robinet: reduc cantitatea de apă folosită

Așadar, indiferent de amploarea renovării, există întotdeauna soluții simple pentru a reduce costurile. Consultă magazinul online neakaisa.ro și descoperă o gamă variată de produse moderne și de calitate, ce pot sta în centrul renovării băii tale!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close