Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum se alege cel mai atractiv covoraş personalizat de intrare

Cum se alege cel mai atractiv covoraş personalizat de intrare

Cel mai atractiv model din oferta de covorase intrare personalizate este cel care atrage atentia proprietarilor locuintelor si care le ofera posibilitatea sa scrie un mesaj sau sa isi noteze numele familiei pe covoras, chiar si adresa.

Cum se alege cel mai atractiv covoraş personalizat de intrare
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2022   •   15:23

Covorasele de la intrare nu trebuie cumparate la intamplare, nu trebuie sa fie tricotate sau crosetate, mai ales cele care sunt amplasate la exterior, ci trebuie sa intruneasca anumite criterii importante de achizitie si sa le fie acordata importanta cuvenita din partea proprietarilor locuintei.

Covorasele de la intrare, mai ales daca sunt oferite sub forma de cadouri personalizate sunt mai mult decat obiecte banale si obisnuite, ci esentiale, usor de curatat de noroi si de impuritati si care aduc numeroase beneficii proprietarilor locuintelor in care sunt amplasate, beneficii care depasesc simpla stergere a talpilor pantofilor, ci includ si reducerea timpului, energiei si costurilor dedicate curatarii pardoselei.

Rol estetic vs. rol functional al modelelor de covorase intrare personalizate

Covorasele de intrare personalizate pot fi atat amplasate la intrare, la exterior adica, dar si la interior, tocmai pentru a proteja locuinta de murdarie. Cei care doresc sa aiba doua covorase de intrare in dotare pot opta pentru unul din oferta Printbu.rosau ambele din acest magazin online, precum si un model mai moale pentru interior.

Un rol aparte il joaca in aspectul locuintei covorasul de la intrare. Un covor de intrare de exterior trebuie sa aiba o dimensiune standard, sa includa un strat superior din material textil si unul din cauciuc, fiind destinate pentru a razui murdaria si a absorbi umiditatea transportata pe talpa incaltamintei din exterior spre interior. Ceea ce inseamna ca un covoras de intrare trebuei ales in functie de locul de utilizare, adica trebuie sa corespunda cu intensitatea de trafic estimata, cu posibilitati tehnice de amplasre, design si culoarea aleasa, sa fie cat mai apropiate de mediul si ambientul din exterior sau din interior.

O caracteristica aparte a covoarelor de intrare este acela ca sunt concepute pentru un trafic variat, atat ridicat, cat si mai putin ridicat, fiind confortabile si destinate uzului personal. In sezonul rece aceste covorase sunt extrem de importante, fiind sezonul cu cele mai multe precipitatii sub forma de ploaie sau ninsoare. Acestea trebuie sa fie nu numai rezistente si eficiente, ci si atractive, sa nu necesita sa fie schimbate o data pe luna sau de mai multe ori pe sezon si sa arate o imagine completa a personalitatii familiei care le foloseste.

Cum trebuie sa fie un covoras de intrare personalizat si ce beneficii aduce?

Un covoras de intrare personalizat poate fi:

  • estetic, conceput cu un mesaj deosebit incadrat intr-un chemar sub forma de inima sau coroana de flori, nu foarte colorat;

  • personalizat cu mesaje amuzante de tipul “Bine ai venit, cat stai?”, “Ai adus bere?”, “Prietenii sunt bine primiti oricand, rudele doar cu programare”, precum si alte mesaje amuzante;

  • cu dimensiuni standard care sa se incadreze oricarei locuinte;

  • din materiale de cea mai buna calitate care nu se deterioreaza in timp.

Covorasele de la intrare, asadar sunt obiecte banale, obisnuite si esentiale in acelasi timp, aducand mari beneficii familiei si proprietarilor:

  • ofera posibilitatea stergerii talpilor pantofilor pentru a scapa de praf, noroi, murdarie, apa;

  • reducerea energiei si costurilor dedicate curatarii pardoselii;

  • actioneaza ca si veritabile bariere impotriva alergiilor si bolilor ce sunt aduse la pachet cu praful si murdaria de pe pantofi;

  • sunt usor de curatat si de spalat;

  • sunt rezistente la trecerea timpului;

  • au un pret accesibil;

  • pot fi personalizate cu orice mesaj isi doresc proprietarii;

  • anunta o casa primitoare si lasa o buna impresie vizitatorilor.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close