Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să folosești cosmetice cu Aloe Vera pe timp de iarnă

De ce să folosești cosmetice cu Aloe Vera pe timp de iarnă

Sezonul de iarnă vine cu o multitudine de schimbări atât în ceea ce privește stilul nostru de viață dar și felul în care trebuie să ne îngrijim.

De ce să folosești cosmetice cu Aloe Vera pe timp de iarnă
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   17:15

Pielea noastră este expusă la temperaturi scăzute ceea ce o poate afecta și ne putem confrunta cu neplăceri și disconfort, dacă nu luăm măsuri de prevenție.

Planta de aloe vera este recunoscută la nivel mondial ca fiind o plantă care susține hidratarea naturală a pielii dar și regenerarea acesteia.

Astfel că dacă îți dorești să îți menții pielea sănătoasă și hidratată chiar și în condiții de temperaturi extreme este indicat să apelezi la cosmetice care conțin aloe vera într-o proporție cât mai mare.

Spre exemplu orientează-te către produse Forever pe care le găsești pe site-ul sanatatecualoevera.ro, pentru a fi sigur că te vei folosi de produse cu adevărat naturale care încorporează în compoziția lor o cantitate considerabilă de aloe vera de pe plantații cu soluri fertile și cu un climat care le permite plantelor de aloe să se bucure de peste 2000 de ore de soare în fiecare an.

Datorită proprietăților ei uimitoare aloe vera este inclusă atât în pastă de dinți, geluri și sucuri naturale, uleiuri pentru păr cât și în cosmetice datorită faptului că aceasta oferă foarte mulți sprijin în îngrijirea pielii, îngrijirea părului, tratarea arsurilor, regenerarea epidermei etc.

Această plantă versatilă este bogată în acid folic, vitaminele A, C, E, B6 și B12 și colină și mai mult decât atât aceasta conține aproximativ 20 de minerale esențiale precum calciu, magneziu, zinc, fier etc dar și aminoacizi esențiali care o face să fie o băutură nutritivă excelentă pentru copii și adulți.

Dar ce proprietăți are aloe vera utilizată în produsele cosmetice și cum te poate ajuta pe perioada iernii?

Iată doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura folosind cosmetice pe bază de aloe vera cu proprietăți uimitoare.

Proprietăți antibacteriene

Studiile care au fost făcute pe această plantă au demonstrat faptul că gelul de aloe vera conține extrem de multe componente antibacteriene care pot inhiba dezvoltarea unora dintre bacterii.

În perioada de iarnă, atunci când pielea noastră este expusă temperaturilor extreme, aceasta devine mult mai sensibilă și mai predispusă la anumite afecțiuni, eczeme sau crăpături ce pot cauza micii infecții.

Folosind o cremă pe bază de aloe vera îi oferi pielii tale susținerea de care are nevoie chiar și atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.

Proprietăți hidratante și anti-îmbătrânire

Uscarea pielii este una dintre cele mai frecvente simptome cu care ne putem confrunta pe perioada iernii, iar hidratarea pielii este esențială pe tot parcursul anului, dar cu atât mai mult în această perioadă.

Aloe vera acționează ca un hidratant natural menținând pielea hidratată și strălucitoare chiar și atunci când este expusă temperaturilor scăzute.

Mai mult decât atât, datorită vitaminei E, vitaminei C și Vitaminei A, aceasta îi oferă fermitate pielii și o menține hidratată pentru mai mult timp, prevenind astfel semnele îmbătrânirii.

Susține producția de colagen

Colagenul este un element esențial al organismului nostru și acesta poate să scadă pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Datorită glucomananului conținut în planta de aloe vera , aceasta susține producția de colagen și elastinei din piele menținându-i hidratarea pentru mai mult timp și un aspect neted și catifelat.

Mai mult decât atât dacă vei utiliza gelul de aloe vera și intern te bucuri și de mai multe proprietăți ale acestei plante care îți aduce beneficii multiple organismului tău, precum o imunitate mai bună dar și o digestie îmbunătățită, în sezonul rece și nu numai.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close