Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să pariezi de pe mobil online

De ce să pariezi de pe mobil online

Pariurile online au ajuns să câştige foarte mulţi clienţi, iar, tocmai de aceea, majoritatea caselor de pariuri au început să ofere interfaţe web bine optimizate pentru terminalele mobile, în timp ce alte case de pariuri au creat chiar aplicaţii speciale pentru device-urile mobile. Însă, mai multe despre pariurile de pe mobil vom discuta în continuarea acestui articol.

De ce să pariezi de pe mobil online
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2021   •   14:27

Pariurile din mers sau pariurile de pe mobil

Cunoscute şi sub denumirea de “pariuri din mers”, acestea sunt pariurile pe care poţi să le plasezi cu ajutorul unui device mobil, respectiv a unui smartphone sau chiar a unei tablete.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a plasa un pariu de pe un terminal mobil, este o conexiune cât mai stabilă la internet, dar să şi deţii un cont la o casă de pariuri, precum agentia Unibet, ce îţi oferă posibilitatea de a paria online. Iar aici nu trebuie să îţi faci griji, deoarece există foarte multe agenţii care îţi permit să pariezi direct de pe mobil, prin intermediul website-ului sau a aplicaţiilor special create.

Probabil mulţi vă întrebaţi cum de s-a ajuns la a putea paria atât de uşor, direct de pe mobil. Ei bine, primele casinouri online şi primele agenţii de pariuri online au apărut prin anul 1994.

În anul 1996 existau deja 15 site-uri de acest gen în toată lumea, în timp ce din 1997 existau deja 200 de site-uri de pariuri.

Dar, tehnologia a continuat să progreseze, astfel încât în anii 2000, cei de la Coral alături de Eurobet au reuşit să fie primii ce oferă posibilitatea parierii online direct de pe telefonul mobil, prin intermediul serviciului WAP, însă succesul nu a fost atât de mare din cauza faptului că WAP nu era un serviciu pe care îl putea utiliza oricine, nefiind atât de folosit.

Dar, odată cu apariţia “telefoanelor inteligente” şi a tabletelor, cele mai multe agenţii online au reuşit să dezvolte aplicaţii pentru telefoanele mobile. Prima casă de pariuri ce a pus la dispoziţie o aplicaţie mobilă, însă doar pentru iPhone a fost Betfair.

Imediat după au început să apară şi alte case de pariuri ce îţi ofereau această posibilitate de a paria online.

Avantajul parierii de pe mobil

Iar, posibilitatea de a putea paria direct de pe telefonul mobil reprezintă un mare avantaj, atât pentru pariori cât şi pentru casele de pariuri ce oferă această posibilitatea, deoarece îşi vor spori numărul de clienţi.

Avantajul pentru pariori este acela că nu oricine are la îndemână un calculator atunci când vrea să parieze, iar, cu ajutorul telefonului mobil poţi plasa un pariu în doar câteva minute.

Aşadar, această inovaţie a adus un plus atât pentru pariori, cât şi pentru casele de pariuri.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close