Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Deck pentru terasă

Deck pentru terasă

Beneficiile alegerii deck-ului pentru terasă - Deck-ul este realizat din diferite tipuri de lemn, plastic reciclat sau alte materiale.

Deck pentru terasă
de Georgiana Adam    |    30 Iun 2021   •   11:00

Atunci când este instalat de o echipă de profesioniști, deck-ul capătă un aspect uniform făcând ca terasa să arate impecabil, desprinsă parcă din revistele în care sunt prezentate cele mai luxoase proprietăți din lume.

Odată ce vei instala deck pe terasă te vei întreba de ce nu ai luat această decizie mai de mult.

Deck-ul este unul dintre cele mai populare trenduri ale momentului atunci când vine vorba de îmbunătățiri în exteriorul casei și este un element pe care oricine și l-ar dori.

Spre deosebire de alte materiale care se folosesc în mod uzual pentru pardoseala terasei, deck-ul are o serie de beneficii care îl fac unic.

Este ușor de instalat

Spre deosebire de gresie, travertin sau lemn, bucățile de deck sunt ușor și rapid de instalat. Nu sunt necesare materiale adezive pentru a pune bucățile împreună.

Se poate instala pe orice suprafață

Un alt beneficiu al deck-ului este acela că poate oferi zonei de la exterior o transformare spectaculoasă într-un timp record, cu minim de efort.

Fie că ai un balcon, o terasă sau chiar și o alee pietruită, în toate aceste situații poți folosi deck-ul pentru un upgrade spectaculos și un aspect cu totul deosebit.

Design atractiv și modele deosebite

Pentru a obține un design unic și modele speciale poți să îți folosești creativitatea în a combina diverse modele de deck. Există, de asemenea, posibilitatea de a crea zone distincte ale unei suprafețe atât din rațiuni estetice cât și funcționale.

Plăcile pot fi schimbate

În cazul în care unele porțiuni de deck wpc se deteriorează și este nevoie să fie înlocuite, este suficient să intervii doar asupra acelor plăci.

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli de exterior, care uneori necesită înlocuirea pe porțiuni mai mari sau chiar pe întreaga suprafață, generând costuri mai mari, deck-ul este mult mai practic din acest punct de vedere.

Nu necesită o îngrijire specială

Singură întreținere necesară pentru plăcile deck terase implică curățarea temeinică dedesubt și deasupra, pentru a asigura un flux maxim de aer și apă.

Sunt prietenoase cu mediul

Realizate în mare parte din materiale naturale, plăcile deck sunt recomandate tuturor celor care au ales să trăiască în armonie cu natura și să protejeze, în orice manieră, mediul înconjurător.

Folosirea materialelor naturale a devenit pentru multe persoane un stil de viață. Iar acest lucru se poate aplică inclusiv asupra felului în care alegi tipul de pardoseală pentru terasa de afară.

Sigure pentru copii

Cei care au copii mici, dar și cei ai căror micuți sunt extrem de energici și neastâmpărați atunci când se joacă în curtea casei știu cât de important este ca locul în care aceștia își petrec timpul, să fie unul sigur.

Lemnul este un material mult mai “prietenos” decât plăcile de ceramică sau betonul, chiar și în timpul unei căzături, să spunem. Drept urmare, deck-ul devine prima opțiune pentru mulți părinți grijulii care vor să își amenajeze terasa, astfel încât să fie un loc cât se poate de sigur pentru copiii lor.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close