Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Electro Calin – Compania care te ghidează pas cu pas spre energia verde, cu ajutorul panourilor fotovoltaice

Electro Calin – Compania care te ghidează pas cu pas spre energia verde, cu ajutorul panourilor fotovoltaice

Energia verde reprezintă viitorul, iar montajul panourilor fotovoltaice poate fi un prim pas important spre obținerea unei surse de energie verde, eficientă și durabilă.

Electro Calin – Compania care te ghidează pas cu pas spre energia verde, cu ajutorul panourilor fotovoltaice
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2023   •   12:18

Daca vrei să devii independet de sursele de energie convențională, să economisești pe termen lung și în același timp să ajuti mediul, Electro Calin te ghidează pas cu pas spre energia verde.

Cu o experiență de peste 10 ani în montajul panourilor fotovoltaice, echipa Electro Calin îți oferă servicii profesionale precum: proiectare sisteme fotovoltaice, execuție studiu de soluție, consultanță de specialitate, alegerea sistemului optim, potrivit nevoilor tale, montajul propriu-zis, dar și kit panouri fotovoltaice, complet, la prețuri mai mult decât avantajoase.

Cum îți poți transforma casa într-o sursă de energie verde?

Energia solară a devenit una dintre cele mai promițătoare și mai ieftine alternative pentru viitorul energetic al României, cu numeroase beneficii atât pentru buzunarul tău, cât și pentru ecosistem. Dacă îți dorești și tu să îți transformi casa într-o sursă de energie verde și să te bucuri de o investiție inteligentă pe termen lung, optează pentru instalarea unui sistem fotovoltaic – Nu prezintă riscuri și oferă o gamă variată de avantaje:

  • Daca sistemul fotovoltaic a fost montat corect, acesta necesită o întreținere minimă;

  • Minimizează sau elimină complet costul facturilor de energie electrică pentru locuințe sau companii;

  • Poate fi proiectat și adaptat conform cerințelor și nevoilor beneficiarului;

  • Este complet silențios;

Energia solară oferă independență energetică. „Combustibilul” panourilor fotovoltaice nu poate fi scumpit, cumpărat sau monopolizat. Este complet gratuit și oricine se poate bucura de el!

Tips&Trick pentru alegerea și montarea panourilor fotovoltaice, de la compania Electro Calin

  • Este foarte important să pașești cu dreptul și să faci cele mai bune alegeri, înca de la începutul procesului de montaj panouri fotovoltaice. Astfel, trebuie să acorzi o atenție deosebită urmatoarelor aspecte: soluția tehnică propusă, durata de viață a echipamentelor și a accesoriilor utilizate de către instalator, calitatea serviciului oferit, transparența comunicării, garanția echipamentelor și a manoperei, experiența și serviciile post instalare;

  • Alege un kit de panouri fotovoltaice care să fie potrivit nevoilor tale utilizând experiența în domeniu a unei firme specializate. Ține cont că această alegere nu poate fi făcută decât de un specialist.

  • Ține cont de părerea specialiștilor când vine vorba de timpul în care vei putea să reușești să îți deduci cheltuiala cu montajul panourilor fotovoltaice;

  • Determinarea tipului de sistem utilizabil depinde de existența unui branșament electric și de calitatea acestora. În funcție de aceste aspecte, instalatorii pot propune un sistem on-grid și/sau off-grid/hibrid;

  • Orientarea, înclinația, tipul și dimensiunea suprafeței pe care o putem folosi pentru instalarea panourilor fotovoltaice;

  • Gradul de independență pe care dorești să îl obții;

  • Alege o firmă pentru întocmirea dosarului de prosumator și depunerea acestuia la operatorul de distribuție a energiei din zonă.

Panourile fotovoltaice te vor ajuta să reduci semnificațiv costurile la factură și să economisești bani chiar din prima zi de folosință. Ai nevoie doar de o echipă de profesioniști care să te susțină pe întreg parcursul tău spre a deveni prosumator și vei observa amortizarea cheltuielilor în aproximativ 3-5 ani.

Montajul panourilor fotovaltaice reprezintă cea mai înteligentă investiție pe care o poți face la momentul actual!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close