Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Elite Cars Leasing, vânzări de automobile și mașini de lux - vezi aici

Elite Cars Leasing, vânzări de automobile și mașini de lux - vezi aici

Când aducem în discuție mașinile și caii putere ce vin la pachet cu acestea, este imposibil să nu ajungem să ne contrariem cu un prieten în ceea ce privește unele mărci de mașini.

Elite Cars Leasing, vânzări de automobile și mașini de lux - vezi aici
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2023   •   12:01

Vorbim despre gusturi diferite, despre diferite mărci de mașini cunoscute și așa mai departe. Mașina este într-adevăr un “accesoriu” nelipsit din viețile noastre, prin intermediul ei ne deplasăm oriunde avem nevoie și reușim să ajungem la muncă, la școală sau la diverse evenimente.

Atunci când aceasta se strică sau o anumită componentă din interiorul ei suferă o defecțiune, ne grăbim să o rezolvăm, dacă se poate sau luăm în calcul achiziționarea unui nou autoturism. Din cadrul Elite Cars Leasing, un dealer auto cunoscut care se ocupă cu acele vanzari de automobile găsim o varietate mare de mașini. Iată care sunt opțiunile în ceea ce privește acest dealer auto.

Din gama Elite Cars Leasing nu lipsesc bolizii

Încă de când sunt mici, băieții sunt pasionați de mașini puternice și de curse. Pe măsură ce cresc, această joacă se transformă într-o pasiune. Doresc să aibă în garaj o mașină cu mulți cai putere, una cu un aspect elegant, dar și dinamic în același timp. În gama Elite Cars Leasing se găsesc modele diverse de BMW, Mercedes Benz, Lamborghini Huracan și lista poate continua la nesfârșit.

Aceste mașini sunt unele verificate, bine puse la punct și se pot achiziționa având la dispoziție diverse opțiuni de finanțare: buy back, trade în sau prin intermediul a unor bănci colaboratoare. Deși aceste mașini reprezintă investiții în toată regula, nu trebuie să mai stai să strângi bani pentru a putea intra în posesia uneia. Elite Cars Leasing îți oferă aceste opțiuni întocmai pentru că tu să poți să poți să conduci o astfel de mașină, și astfel să-ți împlinești visul pe care l-ai avut de mic copil.

Garanție și consultanță din partea echipei pe toată durata colaborării

Pentru că fiecare dintre noi ne dorim să primim sfaturi și informații detaliate în tot acest proces, este bine să știm că în cadrul acestui dealer auto găsești o echipă orientată spre nevoile tale. Atunci când vine vorba despre leasing auto poți să ceri informații, dacă nu înțelegi o anumită procedură.

Este bine de știut că nu contează modelul mașinii, și nici marca acesteia, la fiecare investiție primești un an garanție sau 15.000 km. Totodată dacă îți dorești un anumit model de mașină, iar aceasta nu se regăsește în gama de mașini deja existentă, poți comunica acest lucru unui membru al echipei. În cel mai scurt, aceasta va ajunge la tine, iar tu vei putea să pleci cu ea acasă.

În pagina oficială elite-cars-leasing.ro găsești toate informațiile disponibile, în cazul în care te gândești să-ți schimbi mașina și să te bucuri de confortul uneia noi. Gama este una diversă de unde tu îți poți alege mașina la care ai visat de mult timp. Descoperă pe site universul mașinilor premium!

Date de contact:

0759 801 800

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close