Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dăruiește fericire cu ajutorul cutiilor cu flori de la Maison d’Or!

Dăruiește fericire cu ajutorul cutiilor cu flori de la Maison d’Or!

Cine a spus că alegerea cadoului perfect pentru o persoană dragă nu necesită efort? Din contră, parcă mai multă atenție acordăm cadourilor care știm că sunt mai mult de atât, cadourilor care reprezintă o dovadă de iubire.

Dăruiește fericire cu ajutorul cutiilor cu flori de la Maison d’Or!
Sursa foto: unsplash.com
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2020   •   15:05

Un cadou perfect nu este un cadou scump, ci unul semnificativ. Acesta trebuie să exprime emoție și să fie păstrat în suflet și în amintiri de către persoana care îl va primi. De aceea, este important sa alegi cadoul în funcție de semnificația lui, nu în funcție de preț.

Există un tip de cadou care se potrivește tuturor: florile! Acestea bucură privirea și încântă sufletul și nimeni nu poate rămâne indiferent în fața lor. Când nu știi ce să oferi, alege întotdeauna florile și îți garantăm că va fi un cadou de succes. Poți opta pentru buchete de flori, aranjamente florale, de ce nu chiar și trandafiri criogenați, însă astăzi vrem să îți recomandăm ceva cu adevărat special: cutii cu flori.

Cutiile cu flori reprezintă un cadou elegant, nu doar prin modul de prezentare, ci și prin faptul că pot fi folosite drept decorațiuni. Uită de clasicele buchete de flori sau de aranjamentele care nu au tocmai un mod de prezentare frumos și descopera cutii cu flori de la o florărie de lux, așa cum este Maison d’Or.

Cutiile cu flori au o mulțime de avantaje, dincolo de frumusețe. În primul rând, sunt mult mai ușor de transportat, ceea ce le face ideale pentru evenimentele unde se dăruiesc multe flori, așa cum este o cununie civilă de exemplu. Apoi, sunt perfecte pentru că nu mai este nevoie să cauți o vază pentru flori. Trebuie să menționăm și faptul că nu necesită nici o îngrijire: nu trebuie să le schimbi apa, deoarece nu au un recipient cu apă și nici nu va trebui să vezi cum se usucă florile. Cutiile cu flori prezintă un burete special, îmbibat cu apă și substanțe nutritive, care mențin florile proaspete și frumoase timp de mai bine de două săptămâni. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că florile nu vor sta în razele directe ale soarelui sau lângă o sursă directă de căldură.

Cutiile cu flori aduc bucurie oricui, așa că nu ezita să le dăruiești oricând vrei să faci o persoană dragă fericită. Poți alege cutii cu flori ideale pentru persoana iubită, în care predomină trandafirii roșii sau alte flori roșii, care simbolizează dragostea ori poți opta pentru cutii cu flori ce pot fi dăruite chiar și colegelor de muncă. În plus, dacă îți dorești un cadou complet, optează pentru o cutie cu flori care conține și alte mici surprize, cum ar fi o sticla de șampanie, praline, lumănări parfumate, poate chiar și un pafum.

Așadar, ori de câte ori îți dorești un cadou deosebit, alege cu încredere flori în cutii de la o florărie online de lux. Succesul va fi garantat și vei aduce o rază de bucurie în viața unei persoane iubite.

Tu ai dăruit până acum cutii cu flori?

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close