Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Finala Ligii Campionilor 2022: 10 pariuri pentru Liverpool - Real Madrid

Finala Ligii Campionilor 2022: 10 pariuri pentru Liverpool - Real Madrid

Sezonul fotbalistic 2021/2022 se încheie sâmbătă, 28 mai, având ca ultim act cel mai important meci din fotbalul inter-cluburi: finala Champions League.

Finala Ligii Campionilor 2022: 10 pariuri pentru Liverpool - Real Madrid
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mai 2022   •   12:55

Anglia și Spania și-au trimis reprezentantele Liverpool, respectiv Real Madrid tocmai în Franța, locul ales pentru disputarea finalei fiind stadionul Stade de France din Paris. 

Liga Campionilor atrage mereu un interes uriaș din partea jucătorilor la pariuri sportive. Din acest motiv, ți-am pregătit mai jos nu unul, ci 10 pariuri pentru Liverpool - Real Madrid, pe care merită să le încerci sâmbătă seară.

Echipa 10Pariuri.ro a analizat finala Champions League. Vezi pronosticul finalei Liverpool - Real Madrid propus de cel mai bun tipster al lunii!

1. Total goluri în prima repriză: 0-1 - cota 1.47 la Betano

Fiecare din ultimele 4 astfel de finale s-au încheiat cu cel mult un gol înscris până la pauză (inclusiv duelul din 2018 dintre cele două echipe, atunci când Real s-a impus cu 3-1).

În meciurile ”cu trofeul pe masă” echipele riscă mai puțin, iar golurile vin mai degrabă în partea secundă, atunci când presiunea este mai mare și jucătorii sunt mai predispuși greșelilor individuale.

2. Peste 8 cornere în meci - cota 1.50 la Betano

Ambele echipe evoluează într-un sistem de joc 4-3-3, cu jucători de bandă rapizi care destabilizează ușor defensiva adversă. Acțiunile desfășurate în colțurile terenului duc adesea la lovituri de colț, așa cum s-a întâmplat mai mereu în meciurile celor două formații în această competiție.

3. Ambele marchează - cota 1.62 la Betano

Cel puțin din punct de vedere statistic, acest pronostic are șanse mari de reușită: din anul 2000 încoace, 14 finale ale competiției s-au încheiat cu goluri în ambele porți, în timp ce numai 7 s-au încheiat fără ca una (sau nici una) dintre echipe să marcheze.

Mai mult, Liverpool a încheiat sezonul în Premier League cu 94 de goluri înscrise în 38 de meciuri, ceea ce spune multe despre forța ofensivă a trupei lui Klopp. De cealaltă parte, Real îi are pe Benzema - golgheterul la zi al Ligii Campionilor, cu 15 reușite - și Vinicius Junior într-o formă de zile mari.

4. Total cartonașe: peste 3.5 - cota 1.65 la Betano

Într-un astfel de meci, jucătorii nu se vor sfii să-și asume cartonașe galbene pentru a opri atacuri periculoase ale adversarului. Mai mult, presiunea va fi la cote maxime, iar nervii unor jucători s-ar putea să cedeze și să rezulte în comportări nesportive. Mai mult, dacă nu vom avea egalitate pe tabelă spre finalul jocului șansele de a vedea avertismente acordate pentru trageri de timp sunt foarte mari.

5. Liverpool FC Posesia mingii: peste 55.5% - cota 1.87 la Betano

Liverpool este o formație care recuperează destul de ușor baloanele de la adversar, iar atunci când se află în posesie știe cum să o utilizeze. Real Madrid e o echipă reactivă, pe care nu o deranjează să se apere în majoritatea timpului și să răspundă prin contraatacuri.

6. Repriza cu cele mai multe goluri: A doua repriză - cota 1.93 la Betano

De regulă, prima repriză a finalelor este una în care echipele joacă cu mai multă precauție pentru a-și studia adversarul. După pauză strategiile se mai schimbă, iar echipele știu mai bine unde sunt punctele slabe ale oponentului. Cred că nici finala de pe Stade de France nu va face excepție de la un astfel de scenariu, iar bookmakerii au cotat la 1.93 situația în care vom vedea mai multe goluri în a doua jumătate a meciului.

7. Mohamed Salah marchează oricând în meci - cota 2.25 la Betano

Egipteanul a câștigat din nou Gheata de Aur în Premier League - trofeul individual acordat celui mai bun marcator. 23 de reușite a marcat jucătorul lui Liverpool, ultima dintre ele venind chiar duminică, în fața lui Wolves. De numai două minute a avut nevoie ”Faraonul” pentru a puncta în finala Champions League din 2019, atunci când Liverpool o învingea pe Tottenham.

8. Luka Modric Șuturi pe poartă: 1+ - cota 2.50 la Betano

Mijlocașul croat este play-makerul madrilenilor și a fost talismanul trupei lui Carlo Ancelotti de multe ori pe parcursul acestui sezon. Veteranul Madridului este un foarte bun șutor de la distanță și este foarte probabil să îl testeze pe Alisson măcar o dată în finală. Pentru minim un șut pe poartă al lui Modric cota oferită este excelentă.

9. Casemiro (Real Madrid) primește un cartonaș - cota 2.52 la Betano

Ambele formații se bazează pe doi închizători brazilieni de înaltă calitate, Fabinho și Casemiro. Jucătorul lui Real Madrid va fi mult mai predispus la a comite faulturi tactice din cauză că Liverpool recuperează foarte des mingea în poziții periculoase prin pressing-ul celebru implementat de antrenorul Jurgen Klopp.

Casemiro este ”favoritul” caselor de pariuri atunci când vine vorba de a încasa cartonașe galbene.

10. Real Madrid câștigă după ce a fost condusă - cota 9.00 la Betano

Pentru cei care vor să riște pe o cotă mai mare am găsit un pariu destul de atractiv. Știm cu toții cum a ajuns Real Madrid până în finală: reveniri de scor spectaculoase atunci când nimeni nu se mai aștepta. Pentru un scenariu asemănător și în finală ”Los Blancos” primesc o cotă care înmulțește de 9 ori banii mizați.

Cotele pronosticurilor de mai sus sunt valabile și corecte la momentul scrierii articolului. Nu uita să pariezi responsabil și reține că într-o astfel de finală totul este posibil! Vrei mai multă inspirație din biletul zilei și ponturi la pariuri în fiecare zi? Intră pe 10pariuri.ro. Mult succes!

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close