Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Floral, oriental sau dulce? Alege aroma preferată a parfumului de rufe de la producătorul român Paiso

Floral, oriental sau dulce? Alege aroma preferată a parfumului de rufe de la producătorul român Paiso

Persistența, prospețimea și esența puternică sunt doar trei calități pe care orice parfum de rufe ar trebui să le îndeplinească pentru haine impecabile după fiecare spălare

Floral, oriental sau dulce? Alege aroma preferată a parfumului de rufe de la producătorul român Paiso
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2024   •   10:00

La începuturi, parfumul a câștigat un loc de cinste în rândul preoților, care combinau mai multe tipuri de ierburi aromatice pe care le ardeau. Rezultatul era un miros puternic, plăcut, liniștitor.

Cu trecerea timpului, pe vremea Egiptului Antic, în clasa superioară a faraonilor și reginelor, parfumul a ajuns la rang de artă.

Cu ajutorul uleiurilor esențiale puternic aromate, aceștia se răsfățau cu mirosurile îmbietoare atât în scopuri de relaxare, cât și, bineînțeles, de înfrumusețare. În prezent, conceptul de parfum a pătruns și în alte ramuri, ajungând să fie îndrăgit și pentru împrospătarea rufelor.

Detergenții însoțiți de parfumul de rufe: igienă ireproșabilă și miros persistent

Mulți se întreabă dacă detergentul de rufe este suficient pentru o curățare aprofundată a hainelor, dar și pentru un miros puternic. Cu toate că detergenții au în compoziție agenți aromatici, rezultatul poate să nu fie chiar pe placul tuturor.

De cele mai multe ori, deși rufele sunt corect igienizate și curățate, mirosul resimțit se pierde în decor, dispărând aproape complet  după câteva zile petrecute în șifonier. Din fericire, detergenții pot fi completați cu un parfum de rufe Paiso, conceput special pentru o experiență olfactivă de neegalat.

Folosit în proporțiile corecte, produsul nu numai că împrospătează hainele, ci și pătrunde în țesătură, rezistând timp îndelungat. Un recipient de parfum cu 200 ml ajunge pentru 40 de spălări, din moment ce se recomandă folosirea a doar 5 ml per spălare.

Având o concentrație ridicată, rezultatele obținute sunt ireproșabile pentru fiecare spălare în parte. De asemenea, produsul este eficient chiar și la spălarea manuală, fiind necesari doar 5 ml de parfum în apa în care se limpezesc rufele, iar efectul obținut este unul impresionant.

Detergenți concentrați, eficienți pentru toate tipurile de țesături

Producătorul român Paiso își răsfață cumpărătorii nu numai cu parfum de haine conceput din ingrediente de calitate și balsam blând pentru toate tipurile de țesături, ci și cu oferte la detergentul de rufe.

Prețurile reduse și varietatea de arome ademenitoare reprezintă pentru cei interesați oferte pe care nu le pot refuza. Iubitorii mirosurilor florale, pline de prospețime sau notelor oceanice au la dispoziție atât detergenți la 5 l (valabili pentru 100 de spălări), cât și la 1.25 l (valabili pentru 30 de spălări), în funcție de preferințe și necesități. Veștile bune nu se opresc aici. Detergenții pot fi folosiți atât pentru rufele albe, cât și pentru cele colorate, având grijă de țesături.

Cine vrea să se bucure de fiecare dată de o garderobă plină de prospețime, care miroase ca o grădină de flori în plină primăvară, parfumul de rufe este produsul potrivit.

Pentru o rutină impecabilă de îngrijire și curățare a rufelor, detergenții, balsamul și parfumul nu trebuie să lipsească, pentru obținerea rezultatelor dorite. Având în vedere că Paiso este un producător român orientat către calitate și ingrediente cât mai blânde pentru toate tipurile de țesături, produsele disponibile în oferta de pe site se ridică la nivelul așteptărilor cumpărătorilor.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close