Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Implanturile dentare, 100% biocompatibile cu organismul uman

Implanturile dentare, 100% biocompatibile cu organismul uman

Cercetarea și implantologia și-au dat mâna în decursul ultimelor două decenii pentru a crea cele mai îndrăznețe tipuri de implanturi dentare, capabile să rezolve orice caz, oricât ar fi de complex.

Implanturile dentare, 100% biocompatibile cu organismul uman
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2022   •   17:15

Pacienți pentru care nu ar fi fost prea multe posibilități de refacere a danturii au acum șansa să beneficieze de tehnologii și materiale inovative, care să le redea sănătatea orală.

Dacă ți-ai pierdut unul sau mai mulți dinți și ai amânat din diverse motive vizita la cabinetul stomatologic, fă-ți o programare pentru o consultație și află care sunt noile variante de tratament cu implanturi.

Medicul specialist te va informa în privința tuturor detaliilor și îți va propune o schemă de tratament personalizată, optimă pentru tine, urmând ca tu să decizi când vei da startul schimbărilor pentru a obține un zâmbet impecabil și o sănătate care să îți aducă fericire.

Mituri vs realitate

Probabil ai tot auzit de-a lungul timpului tot soiul de povestioare despre incompatibilitatea unor implanturi dentare și problemele deranjante pe care acestea le cauzează celor care apelează la acest tip de tratament.

Dacă ai ști că rata de succes în implantologia dentară este de peste 95%, ce ai mai spune? Recenziile pacienților care au trecut deja prin acest tratament stau mărturie modului excepțional în care medicii implantologi își desfășoară activitatea, reușind să găsească cele mai bune soluții pentru pacienții lor, fără durere și riscuri.

Frica că organismul tău ar putea respinge implantul dentar te-a făcut să amâni vizita la medic? Frica de durere a fost un obstacol? Gândul că nu ai resursele financiare corespunzătoare a fost de asemenea o piedică?

E bine să știi că toate aceste temeri sunt complet nefondate. Materialele utilizate în prezent sunt 100% biocompatibile cu organismul uman, medicamentele utilizate sunt capabile să învingă orice durere și să refacă rapid țesuturile pe care se intervine, iar costurile variază în funcție de tratamentul cu implanturi dentare ales.

Sisteme de implanturi revoluționare

Sistemul de implanturi Fast and Fixed, de exemplu, este cu 50% mai ieftin decât cel clasic. Mai mult, acest sistem de ultimă generație îți oferă dinți ficși în numai 24 de ore! Toate acestea sunt posibile datorită materialelor, tehnicii avansate folosite și experienței acumulate de medicii implantologi.

Atât de departe s-a ajuns cu noile sisteme de tratament, încât chiar și pacienții care prezintă resorbție la nivelul osului de susținere a dinților sau cei care suferă de o degradare severă a osului maxilar, pot beneficia de implanturi dentare, cele zigomatice fiind ideale pentru cazurile extrem de complexe.

Materiale 100% biocompatibile

Implanturile au la bază titanul. Piesa principală, șurubul, joacă rolul rădăcinii noului dinte și este realizată din titan în combinație cu alte aliaje.

Cu ajutorul șurubului se înlocuiește cu succes unul sau mai mulți dinți lipsă, de asemenea, putând susține și o lucrare fixă în cazul pacienților care aveau doar opțiunea de a purta proteza dentară mobilă.

Dispozitivul este 100% biocompatibil cu organismul uman, ceea ce face ca tratamentul cu implanturi să fie cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinților.

Cu o echipă care a acumulat peste 20 de ani de experiență în domeniul implantologiei, în cadrul unei clinici la care au fost inserate cu succes peste 5.000 de implanturi dentare și au fost realizate peste 3.000 de reabilitări dentare complexe nu ai cum să dai greș.

Echipamentele și implanturile de ultimă generație folosite oferă garanția unei reușite de care te vei bucura chiar și peste 20 de ani de la intervenție. Fă-ți o programare și profită de avantajele tehnologiei moderne!

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close