Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Acum este momentul sa achizitionezi un lant de drujba. Reduceri de pana la 31%!

Acum este momentul sa achizitionezi un lant de drujba. Reduceri de pana la 31%!

In cazul in care folosesti unul sau mai multe motoferastraie, fie in calitate de profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii, fie ca simplu pasionat sau proprietar de teren, cu siguranta ai trait frustrarea tocirii unui lant de drujba.

Acum este momentul sa achizitionezi un lant de drujba. Reduceri de pana la 31%!
25 Mai 2020   •   10:08

In momentul in care acest lucru inevitabil se intampla, din cauza conditiilor dificile de lucru, randamentul motoutilajului va scadea considerabil, la fel si productivitatea ta. Indiferent de brandul de la care provine echipamentul si de grija cu care il manevrezi, la un moment dat va trebui sa schimbi lantul, intrucat acesta va deveni inutilizabil.

Daca si tu te afli in aceasta situatie, trebuie sa stii ca magazinul online Roco Piese iti pune la dispozitie zeci de modele de lant drujba, 100% originale sau compatibile cu toate tipurile importante de motoferastraie de la Husqvarna, Stihl si alti producatori renumiti la nivel international. Pe langa diversitatea ofertei, Roco Piese se remarca si prin reducerile masive pe care le practica si care pot ajunge chiar si pana la 31%, dupa cum vei vedea in continuare. Mai jos, am selectat 4 modele de lanturi performante, care sunt disponibile la preturi mult mai mici decat cele obisnuite.

1. Lant drujba Stihl Picco Micro Comfort - 61 de lei (o reducere de 31% de la 89 de lei)

Acest model cu 27,5 dinti, pasul de 3/8 si un canal de 1,3 milimetri este compatibil cu nu mai putin de 11 tipuri de drujbe Stihl, de la seria 017 la MS 250. Lantul ofera performante ridicate de taiere, vibratii reduse si un recul aproape inexistent. Compatibil cu toate modelele de motoferastraie germane usoare, acest produs este ideal pentru lucrari de intretinere si recoltarea lemnului mic.

2. Lant drujba Oregon - 42 de lei (o reducere de 30% de la 60 de lei)

Dotat cu 26 de dinti, un pas de 3/8 piccolo si un canal de 1,3 milimetri, acest lant are o lungime de 35 de centimetri. El este compatibil cu motoutilaje de la Husqvarna, Alpina, Dolmar, Jonsered, Makita, Oleo Mac, Partner si Poulan, fiind un produs 100% original marca Oregon. Numarul de zale este egal cu 52, se mai arata pe site-ul Roco Piese.

3. Rola lant de drujba Oregon - 999 de lei (o reducere de 22% de la 1.290 de lei)

Lantul de drujba Oregon Piccolo are un pas de 3/8, iar intreaga rola are o lungime de 30,5 metri. Latimea sinei de ghidaj este de 1,3 milimetri, iar numarul de eclise de antrenare este de 1.640 per rola. Produsul originar din Canada se livreaza impreuna cu 30 de cutii de lant si 30 de nituri 3/8, fiind compatibil cu 13 modele de motoferastraie de la Stihl, dar si cu alte drujbe electrice.

4. Lant de drujba Husqvarna X-CUT - 90 de lei (o reducere de 18% de la 110 lei)

Nu in ultimul rand, acest lant are 34 de dinti, un pas de 3/8 si un canal de 1,5 milimetri. Special conceput pentru taietorii profesionisti si pentru cei care lucreaza zilnic cu astfel de echipamente, produsul are o durabilitate exceptionala si o eficienta mare de taiere, beneficiind in acelasi timp si de un unghi de taiere echilibrat si o lubrifiere imbunatatita.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close