Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce cadouri poți oferi la o cununie civilă? Vezi lista cu idei chiar aici

Ce cadouri poți oferi la o cununie civilă? Vezi lista cu idei chiar aici

Cununia civilă este un prilej de bucurie atât pentru miri cât și pentru cei apropiați și cum altfel să îi poți bucura pe cei care își unesc destinele decât prin prezența ta și printr-un cadou practic sau unul simbolic, de care să-și amintească. Neapărat să nu uitați să însoțiți cadoul cu un buchet de flori pentru minunata mireasă.

Ce cadouri poți oferi la o cununie civilă? Vezi lista cu idei chiar aici
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   17:32

Idei de cadouri potrivite pentru cununia civilă

1. Cele mai dăruite cadouri cu ocazia cununiei sunt cele practice pe care tinerii căsătoriți să le poată folosi în bucătărie, de exemplu. Așa că poți alege să cumperi un robot de bucătărie, un cuptor cu microunde sau un espressor. Poți alege și din categoria veselă, un set de farfurii, un set de tacâmuri sau un set de cești. Categoric pentru un cadou reușit va trebui să alegi un frumos buchet de flori pentru frumoasa mireasă. De asemenea, poți opta și pentru cadourile necesare pentru casă, precum sunt lenjeriile sau prosoapele.

2. O surpriză personalizată va fi cu adevărat apreciată. Le poți face un portret pe pânză, pe care să-l poată agăța pe perete sau să-l așeze pe mobila din living. Acest cadou va atât util pentru casa mirilor, dar va ajunge și la sufletul lor. De asemenea pe langă tablou, poți opta pentru un aranjament floral sau pentru un coș cu flori, pe care să-l dăruiești tinerei căsătorite, ea va aprecia foarte mult acest gest.

3. Un alt cadou ideal pentru tinerii casătoriți ar fi să le plătești o ședintă la un centru spa pentru a se relaxa după tot stresul creat de organizarea cununiei. Este un dar pe care l-ar aprecia sincer și le-ar fi foarte util.

Acum că ai aflat câteva idei de cadouri, articolul îți vine în ajutor și cu idei pentru florile pe care trebuie să le dăruiești la o cununie civilă tinerei mirese.

Florile potrivite pentru o cununie civilă

Poți opta pentru un buchet de flori cu liliac pentru că este impresionant prin parfumul său, iar florile în formă de inimă sunt tot ce trebuie pentru a intra în atmosfera unei cununii.

O altă alegere indicată pentru cununie sunt bujorii, pentru că sunt delicați precum mireasa și au un parfum care te încântă, simbolizând și prosperitatea.

Frumoaselele lalele pot fi o alegere potrivită pentru un buchet oferit în ziua cununiei pentru că sunt elegante și asta le face potrivite pentru a fi dăruite în această zi specială.

Buchetele de flori cu lăcrămioare sunt ideale pentru a fi dăruite în ziua cununiei civile pentru că reprezintă inocența, inocență ce sigur o caracterizează și pe tânăra mireasă.

Pentru că irisul simbolizeaza loialitatea și respectul îl poți dărui din toată inima tinerei mirese un buchet din iriși pentru ca relația lor să fie binecuvântată cu aceste calități.

Cea mai clasică alegere ar fi un buchet de trandafiri albi. Pentru că trandafirii albi transmit puritate, inocență și grație sunt perfecți pentru a fi dăruiți unei mirese în ziua cununiei civile. Dacă nu știi de unde poți alege cel mai frumos buchet, accesează florăria online și alege cele mai frumoase buchete de trandafiri de la Maison D'or.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close