Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lux și exclusivitate - case de închiriat pe strada Erou Iancu Nicolae

Lux și exclusivitate - case de închiriat pe strada Erou Iancu Nicolae

Construcțiile moderne, cu suprafețe utile extinse și curți exterioare generoase, oferă toate facilitățile și avantajele unor locuințe la cele mai înalte standarde.

Lux și exclusivitate - case de închiriat pe strada Erou Iancu Nicolae
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2021   •   13:47

Dacă ești în căutarea unei proprietăți deosebite, în care eleganța, rafinamentul și luxul să-și găsească pe deplin justificarea, alege o proprietate exclusivistă din Pipera sau case de închiriat Iancu Nicolae.

În cazul în care nu știi prin ce se disting ansamblurile rezidențiale și casele individuale din aceasta zona îți oferim mai jos câteva detalii generale.

Ce au special casele de închiriat din zona Iancu Nicolae – Pipera?

Dacă vrei să închiriezi o casa de excepție și ai la dispoziție un buget corespunzător, merită să arunci o privire asupra tuturor proprietăților, caselor și vilelor de închiriat din zona Erou Iancu Nicolae. Vei avea posibilitate să găsești oferte care corespund chiar și celor mai pretențioși și exigenți clienți.

Printre facilitățile oferite menționăm:

Proprietăți deosebite, cu dimensiuni generoase

Fie că îți dorești o casa cu un spațiu util suficient de mare pentru familia sau firma ta, fie că îți dorești o curte generoasa, aici ai toate șansele să găsești ceea ce vrei. Oferta include locuințe cu mai multe dormitoare și băi, bucătării spațioase, living amplu și terase unde să te bucuri de priveliște, natura, vegetație și aer.

Case cu dotări la cele mai înalte standarde

Dacă visezi la o piscina exterioara sau interioara, jacuzzi, sauna și camera de masaj, ai la dispoziție mai multe opțiuni. Oricare ți-ar fi dorințele și orice spații de wellness și relaxare ai dori, aici poți găsi o casa care să îți ofere tot ce iți dorești.

Liniște, intimitate și aer curat

Situată foarte aproape de Pădurea Băneasa, zona Iancu Nicolae dispune de un aer curat și oxigen. Pentru că proprietățile sunt spațioase și distanțate, nu trebuie să-ți faci griji în privința liniștii sau intimității oferite.

Lux, eleganță și rafinament

Majoritatea caselor aflate în oferta de închiriere sunt realizate după proiecte moderne și exclusiviste. Toate încăperile, dormitoarele, băile, bucătăriile, holurile, intrările au finisaje de cea mai buna calitate, realizate cu produse premium, de la producători renumiți în domeniu.

Apropiere de școli internaționale, centre comerciale și zone de agrement

Dacă ai copii și cauți școli bune pentru ei, în zona se află Cambridge School of Bucharest, Questfield School și Private School Pipera.

Cu siguranță îți vei dori să ai aproape centre comerciale și magazine de unde să îți faci rapid cumpărăturile. Ai aici Jolie Ville, Băneasa Shopping City, Ikea, Dedeman, Mobexpert, Selgros etc.

În zonă există numeroase variante să poți merge la sală de sport, locuri de joacă pentru copii și spații de petrecere a timpului liber.

Această zonă din Voluntari înconjurată de vegetație naturală și păduri, situată foarte aproape de București, este cea mai buna alegere atunci când vrei să fugi de poluarea și agitația din Capitala, dar să fii și foarte aproape de distracțiile și activitățile ei culturale, atunci când îți dorești.

Pentru a face alegeri bune, a afla mai multe informații și detalii importante, nu ezita să apelezi la sfaturile unui broker imobiliar de la o agenție imobiliara cu o oferta generoasa de case de închiriat în Iancu Nicolae.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close