Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mindray revoluționează piața premium de ultrasunete în domeniul Radiologiei, OB-GIN și Cardio

Mindray revoluționează piața premium de ultrasunete în domeniul Radiologiei, OB-GIN și Cardio

Marele producător de ecografe și aparatură medicală Mindray, premiază cu locuI I societatea Ultrasonic pentru cea mai eficientă performanță în vânzări de două milioane de dolari în clinici private de ultimă generație și spitale municipale.

Mindray revoluționează piața premium de ultrasunete în domeniul Radiologiei, OB-GIN și Cardio
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2022   •   16:27

Ultrasonic este o societate cu capital românesc, importator și distribuitor unic în România de ecografe Mindray de peste 15 ani, cu o reteaa proprie de birouri în București, Cluj și Galați, asigurând către piață din România un portofoliu impresionant de aparatură medicală de ultimă generație

Adunând experiență și cu o abordare focusată pe pacient, în colaborare cu spitale, organizații de cercetare și asociații din întreagă lume, Ultrasonic împreună cu marele producător Mindray de ecografe și aparatură medicală au furnizat soluții complete pentru dezvoltarea sistemului medical.

Mindray este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, producători și furnizori de soluții și tehnologii pentru dispozitive medicale utilizate în unitățile de asistență medicală din întreaga lume. Credem că putem schimba vieți făcând ca cea mai avansată tehnologie de asistență medicală să fie accesibilă pentru toți. Facem acest lucru prin împuternicirea profesioniștilor din domeniul sănătății prin soluții inovatoare, de înaltă valoare, care ajută la crearea următoarei generații de instrumente de salvare a vieții în trei segmente de afaceri principale: monitorizarea pacienților și sprijinirea vieții, diagnosticarea in vitro și imagistica medicală.

Mindray își menține sediul global în Shenzhen, China; Mindray North America are sediul în Mahwah, New Jersey. Centrul nostru de inovare cu ultrasunete este situat în San Jose, California, cu facilități suplimentare pe piețele internaționale majore din întreaga lume.

Mindray revolutioneaza piața premium de ultrasunete in domeniul Radiologiei, OB-GIN si Cardio

Dezvoltatorul lider de aparate cu ultrasunete inovatoare lansează noi îmbunătățiri ale sistemului de ultrasunete de vârf pentru a aborda schimbările rapide și continue în mediul medical de astăzi.

Mahwah, NJ – 6 decembrie 2021 – Mindray, lider global și dezvoltator de tehnologii și soluții de asistență medicală pentru ultrasunete , monitorizarea pacientului și anestezie, a anunțat noi îmbunătățiri la aparatele cu ultrasunete premium , în Chicago , IL la a 107-a Adunare Științifică și Reuniunea Anuală a Societății de Radiologie din America de Nord (RSNA).

Ecografele Mindray se concentrează pe ceea ce au nevoie clinicienii în prezent – imagini clare, sensibilitate la culoare și tehnologie avansată ușor de utilizat pentru a se asigura că au informațiile necesare pentru a oferi răspunsuri și diagnostice sigure.

„Obiectivul nostru la Mindray este să oferim aparate cu ultrasunete inovatoare, de vârf și accesibile, care să permită clienților noștri să ofere cea mai înaltă calitate a îngrijirii acum și în viitor”, a declarat Wayne Quinn, președintele Mindray America de Nord. Quinn a continuat: „Avem o istorie bogată de inovație care a perturbat industria și a schimbat modul în care sunt utilizate ultrasunetele. Noile continuă eforturile noastre de a oferi aparate cu ultrasunete inovatoare, de ultimă generație, accesibile, care îi permit medicilor să ofere cea mai înaltă calitate a îngrijirii acum și în viitor.”

Pentru mai multe informații va rugăm vizitați https://www.intro.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close