Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Mobilă living ieftină pentru casa ta modernă

Mobilă living ieftină pentru casa ta modernă

Stilurile livingurilor sunt la fel de individuale ca și oamenii care locuiesc în ele.

Mobilă living ieftină pentru casa ta modernă
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2022   •   13:00

Pentru ca fiecare să-și găsească propria mobilă de vis, mobilavento.ro oferă mobilă living în multe variante atractive. În secțiunea de mobilă living vei găsi și idei creative de amenajare. Transformă-ți sufrageria într-o oază de bunăstare și beneficiază de prețurile mici de la mobilavento.ro. Fie că este mobilă amplasată pe podea sau atașată pe perete, vei găsi un stil potrivit pentru livingul tău. Acest lucru depinde adesea de spațiul pe care îl ai, deoarece mobilierul nu are nevoie doar de spațiu de amplasare, ci și de suficient spațiu în jurul lui. Sufrageria este un loc în care oamenii în general se relaxează. De aceea, livingul trebuie să fie modern și confortabil, de înaltă calitate indiferent de stilul său, și de asemenea, să fie ieftin.

Amenajarea livingului

O atmosferă confortabilă și armonioasă este deosebit de importantă în camera de zi. Dacă combini inteligent mobila living, se creează o ambianță estetică în care te simți complet în largul tău. Aici pot fi combinate canapele și fotolii, cu măsuțe de cafea elegante și mobilă living indiferent de forma ei. Dulapurile de perete și rafturile oferă spațiu de depozitare. Mobila living ieftină, modern, jucăușă și elegantă, în diferite forme și culori este potrivită pentru orice stil. Camerele de zi moderne sunt adesea echipate cu o unitate de perete completă. Aceasta combină elemente spațioase de dulap și sertare cu compartimente deschise și un compartiment special pentru televizor. O unitate de perete se caracterizează prin mult spațiu de depozitare și un design uniform. Rezultatul este o imagine de ansamblu îngrijită și armonioasă. Multe modele de livinguri oferă elementele individuale, care pot fi aranjate după dorință. În acest fel, îți poți personaliza livingul. Mobila living, cu un fotoliu și o măsuță de cafea, completează zona de confort. 

Unitățile de perete combină rafturi, comode TV, vitrine și dulapuri și sunt un must-have pentru fiecare sufragerie. Acestea găzduiesc televizorul și alte dispozitive multimedia, cum ar fi DVD player-ul sau consola de jocuri. Aceste piese de mobilier practic de living sunt, pe de o parte, elemente funcționale, iar pe de altă parte elemente reale de design. Dacă vrei un eye-catcher absolut, atunci optează pentru o variantă mai neobișnuită. 

Piese mobila living ieftină individuale

Rafturile, comodele și dulapurile sunt piese de mobilier funcționale pentru living și oferă mult spațiu de depozitare. Rafturile de perete sunt de cele mai multe ori soluții de mobilier complet deschise pentru living, dar pot fi amplasate minunat și în alte încăperi. Comodele tv, în schimb, au de obicei sertare sau uși, astfel încât obiectele personale să poată fi mascate de ochii vizitatorilor. Chiar și mobila de living fără decor ar fi goală și incomodă. Cu decorul potrivit, faci o camera de zi cu adevărat familiară. Lumânările și luminile creează o ambianță confortabilă nu numai în sezonul rece și întunecat. Cu picturile adorate poți pune și accente decorative pe pereți.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close