Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nordic Elite School, cea mai nouă şi sigură școală privată din București

Nordic Elite School, cea mai nouă şi sigură școală privată din București

Cea mai nouă școală privată din București, autorizată ARACIP, Nordic Elite School, este formată dintr-o echipă de profesioniști ai educației, cu stagii de pregătire în Finlanda.

Nordic Elite School, cea mai nouă şi sigură școală privată din București
Sursa foto: Facebook | Nordic Elite School
de Georgiana Adam    |    25 Oct 2023   •   11:58

Copiii beneficiază de experienţe de învăţare de înaltă calitate, bazate pe un curriculum amplu și echilibrat, într-un mediu de învăţare sigur și dotat la cele mai înalte standarde.

Elevii învaţă în cele mai bune condiţii, într-un spaţiu generos, în săli de clasă moderne, laboratoare, ateliere, sală de mese, sală de sport, bazin de înot (începând din 2024), spațiu pentru activități în aer liber, loc de parcare (kiss & ride).

Şcoala se mândreşte cu cadre didactice calificate și pedagogi care au parcurs stagii de pregătire în cadrul școlii și în programe ale universității partenere din Finlanda, EduCluster - Jyväskylän Yliopisto, sprijiniți constant de experți în pedagogie nordică și constructivistă.

Alături de familie, Nordic Elite School contribuie la modelarea copilului într-un adult responsabil, care gândește independent, este capabil să folosească tehnologia de ultimă oră pentru învăţare și muncă, își cunoaște și își urmează aspiraţiile, simte că aparţine națiunii române și spaţiului european, și participă activ la dezvoltarea societăţii.

La Nordic Elite School copiii pot lua parte la numeroase cluburi opționale, precum karate, badminton, balet, dans modern, construcţii, crazy chemistry, şah, robotică, programare, limba franceză, limba engleză, intensiv, teatru, muzică, arte plastice, dezvoltare personală.

Școala oferă tarife de tip all-inclusive, acoperind activitățile educaționale și toate serviciile adiacente care să asigure atât elevilor cât și familiilor lor confortul unei vieți lipsite de griji. 

Ce înseamnă Nordic Elite School?

  • Educaţie centrată pe formarea pentru viaţă, orientare vocaţională si profesională timpurie;
  • Programă românească abordată prin modelul nordic de educaţie transpusă prin metode practice, bazat pe teoria constructivistă, cu învăţare experienţială centrată pe aptitudinile fiecărui elev în parte;
  • Clase cu număr restrâns de copii (maximum 20);
  • Program de la ora 8 până la ora 18, cu posibilitatea unui program redus negociat individual;
  • Ofertă variată de activităţi extracurriculare și after-school;
  • Prețuri competitive, tip all-inclusive, acoperind activitățile educaționale și toate serviciile adiacente care să asigure atât elevilor, cât și familiilor lor lipsa oricărei griji.
  • Posibilitatea studierii unor limbi străine mai puțin obișnuite în sistemul românesc: finlandeză, chineză, coreeană, turcă (pe lângă engleză intensiv, franceză, germană și spaniolă).

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close