Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai bune oferte de vacanță le găsești la târgul de turism de la Hello Holidays

Cele mai bune oferte de vacanță le găsești la târgul de turism de la Hello Holidays

În perioada 11-15 noiembrie, Agenția de turism Hello Holidays organizează Târgul de Turism, atât online, dar și în agenții.

Cele mai bune oferte de vacanță le găsești la târgul de turism de la Hello Holidays
Sursa foto: Helloholidays.ro
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   15:39

Pentru a te bucura de cele mai tentante pachete turistice, poți intra pe site-ul agenției sau poți merge în unul dintre cele două sedii din București: Agenția din Piața Romană nr. 9 și Agentie de turism Kaufland-Odăi, Șoseaua Alexandriei nr. 152.

Ofertele de la Târgul de turism Hello Holidays includ chiar și reduceri de tip First Minute pentru anul 2022, așa că îți poți planifica de pe acum o vacanță de neuitat.

Indiferent dacă vrei să te relaxezi până de Sărbători sau dacă vrei să petreci Revelionul într-o destinație deosebită, poți achiziționa sejurul ideal pentru tine la un preț excelent.

Pentru ofertele de tip First Minute, vei plăti doar 10% avans, 20% din sumă o vei achita până pe 28 februarie, iar restul sumei cu o lună înainte de plecarea în vacanță. Ofertele sunt numeroase, iar în continuare ți le vom prezenta pe scurt și de asemenea, îți vom recomanda și câteva oferte de sejururi Sharm El Sheikh.

Dacă nu știi unde să petreci Revelionul, la Hello Magic Sales găsești cele mai bune oferte! Pentru circuitele cu avionul sau autocarul pentru Istanbul, Cappadocia, Skopje, Chișinău sau Atena, primești o reducere de 15%.

Ofertele sunt de nerefuzat, mai ales că sunt gândite astfel încât să te bucuri de un Revelion de poveste și să vizitezi cât mai mult din regiunile unde vei merge.

La circuitele cu autocarul, ai posibilitatea de a opta și pentru excursii suplimentare la prețuri excelente, la cele mai cunoscute obiective turistice din zona unde vei ajunge. Tot pentru Revelion îți recomandăm și Bulgaria, cu reduceri de până la 30%.

Vrei să îți planifici în avans vacanțele pentru anul 2022? Nu mai sta pe gânduri și alege cele mai tentante pachete turistice din țară și din străinătate.

Dacă vrei să mergi la ski în Bulgaria, beneficiezi de o reducere de până la 30%. Aceeași reducere se aplică și pentru sejururile de la litoralul bulgăresc 2022.

Grecia este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite destinații, așa că te poți bucura de un tarif unic pentru sejururi cu autocarul în lunile mai și septembrie. Doar 109 euro pentru un sejur de 7 nopți cu autocarul în Halkidiki, Paralia Katerini sau Thassos.

De asemenea, pentru aceste destinații, în anumite perioade beneficiezi și de reducere de 50% la cazare, așa că verifică ofertele de pe site sau mergi în agenții și vezi care pachet turistic ți se potrivește!

Vrei o vacanță liniștită pe litoralul românesc? Ce spui de reduceri de până la 70%? Venus, Eforie Nord, Saturn, Mamaia, Cap Aurora, Neptun sau Olimp te așteaptă în vara anului 2022 cu oferte excelente!

Plănuiești de mult timp o vacanță în Turcia? Acum este momentul ideal! Pentru Marmaris, Bodrum și Kusadasi, indfierent dacă alegi transport cu avion, individual sau cu autocarul, primești reduceri de până la 45%.

Pentru ultima parte a acestui an, te poti bucura de reduceri de până la 45% pentru plăcerile din noiembrie și decembrie spre Egipt. Astfel, vei beneficia de cele mai bune oferte pentru sejururi Sharm El Sheikh sau Hurghada.

Dacă vrei să vezi mai multe oferte, intră pe site-ul Hello Holidays sau mergi la unul dintre sediile Agentie de turism Hello Holidays.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close