Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce oja semipermanentă se exofiliaza? 9 motive

De ce oja semipermanentă se exofiliaza? 9 motive

Primesc o mulțime de întrebări despre motivul pentru care mi se desprinde oja semipermanentă.

De ce oja semipermanentă se exofiliaza? 9 motive
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2022   •   10:00

Pentru că sunteți multe dintre voi care întrebați, m-am gândit să dedic un articol doar exfolierii smalțului. Fiecare trebuie să investigheze ce se întâmplă în acest proces.

Când oja semipermanenta se ridică că un autocolant, ceva nu a mers prost cu procesul, ai o problemă cu o unghie foarte uleioasă sau foloseșți un produs de proastă calitate.

Dacă abia sunteți la început și oja semipermanenta se exfoliază, probabil că veți avea nevoie de mai multă practică. Chiar dacă crezi că faci toți pașii corect, cel mai probabil este să nu fie așa.

Pregătește bine unghia în 5 pași:

Dezinfectează-ți mâinile (ale tale și ale clientului tău) cu alcool spray. Lasă să se usuce.

Împingeți cuticulele înapoi cu un împingător din oțel inoxidabil. Asigurați-vă că îndepărtați orice urmă de cuticulă de pe unghie, este cauza principală a ridicării.

Piliți suprafața unghiei cu un șmirghel sau bloc de lustruit. Trebuie să îndepărtați primul strat strălucitor al unghiei, dar nu treceți peste pilitură, unghia trebuie să fie mată.

Îndepărtați ușor cuticulele cu un clește.

Aplicați grundul și lăsăți produsul să se usuce.

Utilizați produse de caltiate

Poate te-ai gândit că daca ești la început poți cumpăra mai întâi câteva oje semipermanente mai ieftine. Doar pentru a testa... Eroare! Ieftin este scump și este mai bine să ai o grund de calitate, o bază, o lustruire și un strat superior decât 20 de culori ieftine diferite. Veți pierde bani și vă trebui să cumpărați din nou tot materialul.

Timpii de utilizare a lămpii

Oja sempermanenta vine deobicei cu instrucțiuni pe care ar trebui să le citiți. Se vă explica dacă sunt valabile pentru lampă UV sau LED sau pentru ambele.

Lămpile de putere redusă au nevoie de mai mult timp de întărire, nu vă zgâriți la bani atunci când cumpărați lampa.

Aplica straturi subțiri

Aplicarea de straturi groase este una dintre cele mai frecvente greșeli făcute de începători. Vrem să terminăm mai devreme și credem că smalțul se întărește bine, dar adevărul este că nu e indicat. Straturile trebuie să fie subțiri și uniforme. Din fericire, smalțul nu se vă usca până nu îl puneți în lampă, așa că veți putea trece peria de câte ori doriți până când excesul este îndepărtat sau este uniform.

Nu utilizați produse incompatibile

Deși majoritatea produselor sunt compatibile între ele, este posibil că unul pe care îl utilizați să nu fie. Trebuie să ne cunoaștem bine produsele și cum reacționează ele între ele. Pentru aceasta trebuie să facem încercare/eroare, observație și practică.

Înainte de a face pasul, încercați să aveți produse din aceeași linie, deoarece sunt special formulate pentru a funcționa împreună.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close