Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Călătorești des cu avionul? OTP Parking te asigură că mașina ta va fi în deplină siguranță pe perioada voiajului!

Călătorești des cu avionul? OTP Parking te asigură că mașina ta va fi în deplină siguranță pe perioada voiajului!

Dacă job-ul tău presupune multe călătorii în interes de serviciu, atât în țară, cât și în străinătate, cu siguranță ești familiarizat de condițiile de parcare ale mașinii în incinta Aeroportului Henri Coandă.

Călătorești des cu avionul? OTP Parking te asigură că mașina ta va fi în deplină siguranță pe perioada voiajului!
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2023   •   14:02

Dacă preferi confortul și siguranța propriei mașinii în drumul tău spre aeroport, cu siguranță îți pui întrebarea ”Eu unde îmi parchez mașina?”. O primă soluție la această întrebare este în incinta sau în parcarea Aeroportului Henri Coandă, însă și costul este pe măsură.

Dacă nu îți surâde ideea de a cheltui această sumă zilnică pentru un voiaj de 7 zile (care se traduce într-un cost de 460 de lei doar pentru parcare), ar fi bine să știi că ai opțiunea de a-ți parca mașina în siguranță, aproape de aeroport, la OTP Parking, la preț mult mai mic.

De ce să alegi OTP Parking?

Lasă în grija noastră parcarea în siguranță a mașinii tale! Dacă vrei să te bucuri de servicii ireproșabile, la cel mai bun raport calitate-preț, OTP Parking este fix de ce ai nevoie. OTP Parking a luat naștere din dorința de le oferi tuturor persoanelor care călătoresc cu avionul o soluție la îndemână, absolut sigură și cât mai eficientă, pentru parcare pe toată perioada călătoriilor lor, indiferent că vorbim de cele în interes de serviciu sau vacanțe.

Ne place să ne considerăm profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și chiar problem-solvers pentru situațiile neprevăzute, care nu sunt o raritate. Dincolo de faptul că îți poți rezerva locul de parcare direct pe site (cu plata online) și că îți oferim cele mai competitive prețuri, ar fi bine să știi că OTP Parking, parcare în Otopeni, dispune de 230 de locuri iluminate, semnalizate corespunzător și sub supraveghere video 24/7. În plus, clienților noștri le oferim inclusiv posibilitatea de a accesa camera live a parcării, astfel încât să se asigure că mașina este în siguranță.

Mai ai nevoie și de alte beneficii?

Dacă nu te-am convins până în acest punct, clienții care aleg OTP Parking, parcare aeroport Otopeni, se bucură și de:

Un grad ridicat de siguranță

Nimeni nu vrea să își strice călătoria cu un telefon venit de la poliție sau de la o firmă de ridicat mașini. Pentru că orice posesor de autovehicul își prețuiește mașina, la OTP Parking te asigurăm că mașina ta va fi în siguranță pe perioada șederii, grație sistemului de securitate video.

Servicii irepoșabile

Dincolo de faptul că la OTP Parking îți poți parca mașina în siguranță, clienților le mai este oferit și serviciul de întreținere sau spălare a mașinii, contra unei sume modice. Astfel, la întoarcerea din călătorie mașina va arăta ca nouă!

Parcare aproape de aeroport

Ne găsești extrem de aproape de Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București, la doar 1 km distanță! Transferul către și de la Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional "Henri Coandă" este GRATUIT, la cererea clientului.

Prețuri ce scad pe măsură ce timpul de parcare crește

Dacă o zi de parcare costă 45 de lei, în cazul voiajelor lungi, ce depășesc 23 zile, staționarea autovehiculului va costa doar 12 lei/zi!

Nu avem costuri ascunse

Dacă ți se pare prea frumos să fie adevărat, trebuie să mai afli un amănunt: la OTP Parking nu există costuri extra! Toate serviciile și prețurile sunt afișate pe site, la secțiunea de Tarife.

Rezervi rapid

Cum timpul este inamicul omului modern, rezervarea parcării se face rapid prin formularul online sau dacă ne contactezi la numărul de telefon 0742 039 955! Dacă nu ai timp, poți veni direct la sediul nostru, pentru rezervare pe loc!

Îți aducem mașina direct la aeroport

Dacă vrei ca la plecarea sau la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă mașina să te aștepte în parcare, OTP Parking se ocupă și de acest amănunt - venim noi să o luăm direct de la aeroport, contra unei taxe modice de 70 lei!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close