Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pentru o nuntă magică alege cei mai buni instructori de dans

Pentru o nuntă magică alege cei mai buni instructori de dans

Este un obicei binecunoscut în România, dar și în alte țării ale lumii ca tinerii căsătoriți să facă primul lor dans de nuntă în fața invitaților. Acesta este unul dintre cele mai speciale momente și unul de care cei doi își vor aminti mereu.

Pentru o nuntă magică alege cei mai buni instructori de dans
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2022   •   16:22

Din acest motiv, pentru ca dansul mirilor să fie perfect, trebuie să urmezi un protocol. Pentru dansul mirilor trebuie să alegi foarte bine melodia pe care tu și partenerul tău veți dansa. Trebuie să fie acea piesă pe care o iubiți amândoi sau care vă trezește o anumită amintire.

Odată ce nu mai ai îndoieli cu privire la melodie, odată ce ai ales rochia și costumul perfecte pentru nuntă, mai sunt câțiva pași de urmat, printre care și alegerea instructorului care să vă ghideze pentru dansul din ziua cea mare. Să începem cu următoarele sfaturi:

Alege cel mai bun moment

În mod tradițional, dansul tinerilor căsătoriți are loc exact undeva la începutul petrecerii sau înainte de a fi adus tortul. Dansul este cireașa de pe tort atunci când vine vorba de nuntă, deoarece lasă în urmă nota formală a ceremoniei, reprezentând un moment plin de emoție.

În orice caz, nu trebuie ales acel moment când încă nu au sosit toți invitații sau când aceștia se pregătesc să plece. Ideea este să ai prezentă toată lumea, astfel încât să se bucure de moment.

Există un stil de dans traditional?

Tradiția ceremoniilor de nuntă este c la primul dans ar trebui să aveți o muzică lentă, ca un vals. Cu toate acestea, există multe cupluri care încalcă stereotipul și aleg să sară peste protocolul de dans al nunții alegând dance, disco, merengue și chiar salsa.

Te gândești la o fuziune de genuri? Totul este posibil! Alege un instructor de dans de la dancevision.ro pentru a crea cea mai potrivită și personalizată coregrafie. Stilul urban este și el o opțiune și poți cere ajutorul cavalerilor și domnișoarelor de onoare, pentru a face parte din coregrafie.

Alege un cântec

Dacă vrei să faci că acest moment să fie foarte emoționant, caută o melodie specială pentru amândoi, cea pe care o iubești sau care să-ți trezească amintiri de neuitat.

Poți alege melodia de la prima voastră întâlnire sau pe cea pe care o ascultați mereu când călătoriți. Ceea ce contează cu adevărat este să vă simțiți fericiți și confortabil pentru a dansa în acea zi specială. Asigurați-vă că dansul nu durează mai mult de 10 minute pentru a nu plictisi publicul.

Opțiunea de a folosi o nouă garderobă

Dacă ai planificat deja un anumit stil de dans și ai nevoie de o ținută diferită, ar trebui să te schimbi, alături de partenerul tău înainte de a intra pe ringul de dans. Rochiile scurte de mireasă sunt o opțiune confortabilă pentru a oferi tot ce ai mai bun în timp ce dansezi.

Indiferent de genul muzical pe care îl alegi, este și o opțiune să optezi pentru un look complet nou, cu o schimbare de machiaj și coafură inclusă. Pe de altă parte, dacă tu și partenerul tău sunteți oarecum timizi și nu doriți să fiți în centrul atenției, puteți opta și pentru o nuntă intimă la care toți invitații vin cu voi pe ringul de dans.

În fine, îți recomandăm și ca, pentru această ocazie a dansului de nuntă, să purtați, atât tu cât și partenerul tău, încălțăminte comodă pentru că picioarele să nu sufere pe toată durata coregrafiei. Dacă nunta ta are loc în aer liber sau pe plajă, optează pentru îmbrăcăminte lejeră și, dacă vrei, poți ajunge să dansezi chiar și desculț. La plajă totul este permis, iar ideea este să te distrezi bine.

Ia în considerare coregrafiile surpriză

De multe ori, cei mai apropiați prieteni ai tinerilor căsătoriți decid să prezinte o coregrafie în cinstea lor pentru a se bucură pe ringul de dans. Dacă prietenii tăi fac asta, distrează-te! Și, desigur, puteți și voi doi să faceți parte din această surpriză minunată.

Pe de altă parte, dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, poți realiza o coregrafie specială pentru el/ea cu ajutorul cavalerilor sau domnișoarelor tale de onoare. Acest lucru se aplică și acelor persoane îndrăznețe cărora le place să danseze.

În acest caz, chiar și nașii tăi pot face parte din coregrafia ta, distrând toți invitații. De asemenea, am văzut în occident că mulți miri fac un dans special alături de părinți. Mireasa cu tatăl sau mirele cu mama…orice este posibil. Vorbește cu instructorul tău de dans pentru a-ți spune ce opțiuni ai.

Dacă crezi că este necesar, poți sări peste tot acest protocol. Este ziua voastră specială și de aceea doar voi sunteți cei care decideți cum ar trebui să se desfășoare lucrurile. Dacă aveți idei originale, nu ezitați, pariați pe ele și distrați-vă toți invitații.

Amintește-ți că decorul locului, muzica și celelalte elemente prezente la o nuntă, împreună vor promova o bună desfășurare a evenimentului pentru că ceremonia să fie suportabilă și distractivă. De asemenea, nu uita că poți repeta pentru a te simți mai încrezător și pentru a-ți încuraja partenerul să încerce noi pași de dans.
 
Așadar, te-ai hotărât deja cum va fi dansul de nuntă? Ai ales muzică? Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți puțin mai multe despre protocolul de dans de nuntă care este urmat de obicei și că îl poți aplică în cel mai distractiv mod care te reprezintă cel mai bine la propria nuntă. În plus, nu ezita să alegi un instructor de dans care te poate învăța cele mai senzaționale tipuri de dans pentru marele eveniment.

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close