Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Află cum pierderea în greutate îți poate schimba viața. Descoperă calea spre schimbare!

Află cum pierderea în greutate îți poate schimba viața. Descoperă calea spre schimbare!

Dacă tot vine vara, haideți sa învățăm împreună astăzi sa profităm de lunile pe care le avem la dispoziție pana in iunie să găsim calea către schimbarea noastră din punct de vedere fizic, mental, dar nu numai.

Află cum pierderea în greutate îți poate schimba viața. Descoperă calea spre schimbare!
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   11:22

Haideți sa descoperim împreună astăzi. Deși uneori sunt convinsă, ne putem simți ca și cum viața noastră ar fi destul de banală, adevărul este că oamenii evoluează mereu. Experimentăm întotdeauna diferite lucruri care ne schimbă cine suntem și ne modifică viața de zi cu zi. Și, deși nu se poate nega că lucruri precum să te căsătorești sau să îți găsești slujba de vis, sunt oferte importante, puține lucruri sunt la fel de transformatoare ca și pierderea în greutate, mai ales atunci când este o cantitate substanțială. Și asta pentru că, pentru mulți, greutatea lor definește modul în care se simt despre ei înșiși și modul în care toți ceilalți îi privesc.

Imaginea corpului nostru dictează modul în care interacționăm cu ceilalți, cât de încrezători ne simțim și influențează cât de sănătoși ne simțim în viața noastră de zi cu zi. Există o mulțime de beneficii ale pierderii în greutate care îți apar în momentul în care ai vărsat acele kilograme nedorite și ai atins dimensiunea obiectivului tău! Deci, deși probabil v-ați pregătit mental pentru unele dintre schimbările sinonime cu slăbirea (adică cumpărarea de pantaloni noi), există o serie de beneficii ale pierderii în greutate, precum și unele modificări care sunt cam ciudate. Este posibil ca aceste schimbări să nu vă dați seama că vin împreună cu o siluetă de tundere. Citiți mai departe pentru a descoperi consecințele pierderii de kilograme și, în timp ce sunteți la aceasta, verificați aceste modalități de a pierde în greutate și păstrați-le departe pentru a vă menține noul corp dorit și fierbinte pe viață.

Identificarea noilor strategii de slăbit a devenit o prioritate majoră pentru cercetători în ultimii ani datorită numărului covârșitor de indivizi obezi din întreaga lume. Multe programe de slăbire au fost introduse de-a lungul anilor, majoritatea implicând antrenamente viguroase, dietă sau o revizuire completă a stilului de viață. În mod surprinzător, una dintre aceste metode se ascunsese în rafturile tale tot timpul. Ele vin în pachete mici și sunt consumate mai ales dimineața, și anume cel mai bun ceai de slăbit. Statisticile indică faptul că 80% din tot ceaiul consumat în toată lumea este ceaiul pentru slăbit sau ceaiul negru. Ceaiul negru este încărcat cu substanțe nutritive similare ceaiurilor albe și verzi, dar abia în ultimii ani ceaiul negru a început să câștige recunoaștere pentru beneficiile sale de slăbire. Ce nu e de iubit la ceai?

Ceaiul este hidratant, este aromat și, în funcție de plantele și ingredientele pe care le conține, vă poate da energie sau vă poate ajuta să vă pregătiți pentru un somn bun. Dar te poate ajuta ceaiul să slăbești? Dacă încercați să pierdeți kilograme, ceaiul ar trebui să fie cu siguranță noul dumneavoastră cel mai bun prieten. Nu numai că poate oferi o alternativă zero-calorică la unele dintre băuturile dumneavoastră zaharoase, dar are și proprietăți care vă pot suprima pofta de mâncare, vă pot susține metabolismul și, în cele din urmă, vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele ,adică atâta timp cât aderați la o dietă generală sănătoasă. Sceptic? Nu numai că experții acceptă adăugarea de ceai în dieta, dar studiile au dovedit că au o varietate de beneficii de slăbire. Deci, aprindeți ceainicul și citiți mai departe pentru a afla despre cum puteți profita la maximum de acest obicei sănătos.

Și acum haideți să vedem cum ne poate schimba viața aceasta pierdere in greutate. De exemplu, un beneficiu este acela că puteți spune adio alergiilor sezoniere. Dacă ochii tăi mâncau în fiecare primăvară odată ce florile încep să înflorească, greutatea ta ar fi putut fi de vină. Asta pentru că supraponderalitatea poate tensiona glandele suprarenale și sistemul respirator, exacerbând astmul și simptomele alergice. Acum este posibil să puteți renunța la inhalator și să reduceți pastila sezonieră , dar pur și simplu nu o faceți fără să discutați mai întâi cu doctorul. Încă adulmecați după ce ați renunțat la medicamente? Fă să mănânci asta, nu asta! Adică să lupți împotriva alergiilor de primăvară ar trebui sa devină biblia ta de sezon. De asemenea, un al doilea beneficiu ar fi faptul că mâncarea odată cu pierderea in greutate veți vedea că va avea un gust mai bun.

Sănătatea! Știți deja că atingerea unei greutăți sănătoase poate îndepărta lucruri precum bolile de inimă și diabetul, dar știați că pierderea în greutate poate contribui și la îmbunătățirea simptomelor afecțiunilor dumneavoastre actuale? Asta înseamnă că ați putea să luați doze mai mici de medicamente actuale sau să nu mai luați anumite medicamente. Acest lucru vă va ajuta să economisiți tone de bani. Verificați-vă cu doctorul și vedeți de ce tipuri de modificări consideră că ați putea beneficia. Jobul/munca ta va părea mult mai ușoară. Corp sănătos în minte sănătoasă. Corp mai subțire, creier mai inteligent? Pot fi. De exemplu potrivit unor studii, bărbații mai grei, mai grași au abilități cognitive mai slabe decât bărbații slabi. Un alt aspect important pe care cu toții avem tendința să o facem si la care dupa ce pierdem din greutate nu vom mai simți nevoia și anume:

Canapeaua va părea mai puțin atrăgătoare! Înainte de a pierde în greutate, acele LB-uri suplimentare vă produceau tensiune la articulații și vă îngreunau, la propriu. Așadar, nu e de mirare că ați fost obositi și aveți poftă de timp pe canapea mai mereu. Acum, după ce ați scăpat de greutate, totuși, articulațiile dumneavoastră vor fi probabil mai puțin dureroase și nivelul de energie va crește, ceea ce va face ca și canapeaua dumneavoastră atât de strălucitoare să pară mai puțin atrăgătoare. Ele pot părea total lipsite de legătură, dar sforăitul, somnul și pierderea în greutate împărtășesc o relație interesantă. Apneea în somn și sforăitul - care sunt adesea cauzate de excesul de greutate în jurul gâtului ,pot dispărea cu o pierdere în greutate de doar cinci procente.

Deci, odată ce ați scăpat de greutate, probabil că veți dormi mai bine, ceea ce vă poate ajuta să accelerați pierderea în greutate și mai mult!

Un alt beneficiu foarte important - memoria dumneavoastră se poate îmbunătăți!
Dacă amintirea numelor oamenilor a fost o luptă pentru tine cea mai mare parte a vieții tale, greutatea în plus pe care o purtai în jurul tău ar fi putut fi de vină. Scanările cerebrale au dezvăluit că, odată ce femeile au slăbit, a existat mai multă activitate în timp ce formau amintiri și mai puțină activitate în timpul rechemării memoriei, sugerând că purtarea în jur de kilograme în exces poate face mai dificilă funcționarea eficientă a creierului. Pentru a vă asigura că veți putea să vă amintiți informații vitale târziu în viață, asigurați-vă că vă îndepărtați de aceste alimente bogate în grăsimi care vă rănesc creierul.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close