Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Procesul de leasing auto este ușor de accesat printr-un dealer autorizat, AutoDel

Procesul de leasing auto este ușor de accesat printr-un dealer autorizat, AutoDel

O mașină bine echipată este un must have de multe ori. Deplasarea fără acestea nu ar fi la fel de eficientă pe timp de iarnă de exemplu.

Procesul de leasing auto este ușor de accesat printr-un dealer autorizat, AutoDel
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2022   •   14:24

Atunci când gerul e prezent cam în majoritatea timpului, gândul că te retragi în confortul ei atunci când ieși din casă, te liniștește. Avantajele unui automobil la casa omului sunt nenumărate, însă nu asta vei citi în cele ce urmează.

Dacă oscilezi între ideea de a-ți duce la reparat mașina actuală sau să-ți cumperi una, trebuie să știi că la AutoDel ai parte de anumite opțiuni. AutoDel este un dealer de mașini prezent atât în Suceava, cât și în București, care permite achiziționarea mașinilor în rate sau cu finanțare, prin intermediul partenerilor.

Parcul lor de mașini este plin cât vezi cu ochii de mașini, având o ofertă foarte bogată. Dacă ești un împătimit al unui anumit model de mașină, la AutoDel ai de unde alege.

Proces ușor care îți simplifică întreg procesul

Dacă te decizi asupra achiziționării unei noi mașini, trebuie să știi că la AutoDel ai opțiunea de leasing auto. Nu trebuie să-ți mai bați capul cu economisirea banilor sau să apelezi la serviciile unei bănci pentru un împrumut. Prin AutoDel ai posibilitatea aceasta, printr-un proces ușor.

Printr-o accesare simplă a site-ului te poți pune la curent cu actele necesare și poți găsi detaliile necesare. De asemenea, poți lua legătura cu un consultant specializat dacă ai anumite nelămuriri legate de întreg procesul.

Ai posibilitatea solicitării unei finanțări chiar și online. Completezi toate câmpurile necesare, trimiți mesajul, iar cei de la AutoDel îți răspund la aceasta, cu toate specificațiile necesare.

AutoDel îți comandă mașina dorită

Poți să vii oricând la oricare dintre sediile AutoDel să vezi ce modele de mașini sunt disponibile. Dar dacă ești înclinat către un autoturism anume și acesta nu este în stoc, le poți solicita acestora să efectueze oricând o comandă. Astfel de bucuri de modelul dorit și de un șofat practic.

În plus de asta, poți solicita oricând un test drive pentru a știi cu exactitate la ce să te uiți când alegi o mașină. Pentru a face o alegere bună, trebuie întâi să testezi și să încerci toate funcțiile preferate de tine.

AutoDel își dorește satisfacerea dorințelor tuturor șoferilor, atunci când se află la volanul unei mașini, cât și eficiența procesului prin care aceștia intră în posesia lor. Sunt mulți cei care promit autoturisme de calitate la prețuri avantajoase, dar fără o bază stabilă și fără încredere, nu poți fii sigur de achiziție.

AutoDel, cu site-ul oficial autodel.ro, promite garanția unei experiențe fără prea multe complicații. Profesionalismul și seriozitatea acestora a fost recomandarea sa pe parcursul anilor și au făcut din acest dealer o alegere sigură.

Pe site este disponibilă și lista cu actele necesare unei achiziții în leasing. Partenerii sunt afișați întocmai ca tu să fii informat de la început și să beneficiezi de un proces 100% transparent.

Contact:

Suceava: 0374006006

București: 0759 888 788

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close