Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Produsele Nita şi iluminatul interior inteligent

Produsele Nita şi iluminatul interior inteligent

În amenajarea interioară, una dintre cele mai importante etape este cea a iluminatului interior.

Produsele Nita şi iluminatul interior inteligent
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2022   •   15:38

Fluxul şi intensitatea luminii sunt esenţiale atunci când vrei să te bucuri de un iluminat benefic, folositor şi sigur. Configuraţia oricărei casa şi nevoile variate ale locatarilor, modificările survenite pe parcursul zilei în dinamica luminii naturale, toate impun o mare atenţie atunci când amenajezi iluminatul interior.

Nita susţine iluminatul inteligent

Fie că ai achiziţionat o locuinţă noua, îţi construieşti casa sau efectuezi o renovare, sistemul de iluminat interior necesită o atenţie suplimentară, atât din punct de vedere al siguranţei acestuia, cât şi al confortului oferit şi al costurilor ulterioare. Astfel, pentru a te asigura că vei beneficia de lumina dorită şi de facturi la electricitate moderate, Nita îţi oferă o gamă foarte variată de becuri inteligente, acestea fiind parte integrantă a iluminatului inteligent. Te vei bucura astfel de cea mai bună sursă de lumină, pe care o vei putea controla de la distanţă, atât ca timp de funcţionare, cât şi ca intensitate, flux, colorit şi acustică.

Beneficiile iluminatului inteligent

Conceptul smart home are la bază costuri mici, un efort minim depus din partea utilizatorului, dar şi protejarea mediului înconjurător. Astfel, din conceptul de smart home nu poate lipsi iluminatul inteligent reprezentat de prize, cabluri, întrerupătoare, plafoniere şi becuri inteligente, acces la o reţea wireless şi la aplicaţia instalată pe un device, prin intermediul căreia vei putea controla cu uşurinţă, de la distanţă, toată lumina din casa ta. Smart home nu doar că vizează confortul tău, dar doreşte să-ţi securizeze finanţele, ajutându-te ca pe termen lung să te bucuri de o diminuare masivă a costurilor aferente facturilor la electricitate.

Cum controlezi costurile facturilor la electricitate

Economia de curent electric vizează atât scăderea preţurilor facturilor fiecăruia dintre noi, cât şi protejarea resurselor naturale şi a mediului înconjurător. Astfel, a alege să îţi instalezi un sistem de iluminat inteligent nu reprezintă singura măsură pe care ar fi bine să o adopţi, ci te poţi îndrepta şi spre alte variante de consum. În cazul în care conduci o maşină electrică, securizează-ţi consumul de electricitate prin montarea de statii incarcare masini electrice, Nita aşteptându-te cu o gamă variată de modele, din care poţi alege varianta potrivită bateriei maşinii tale. A monta în confortul casnic o staţie pentru încărcarea maşinii electrice, îţi va asigura control asupra consumului de curent, facturi moderate şi o baterie încărcată complet în cel mai eficient timp.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close