Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Programări rapide la salon, realizate doar online

Programări rapide la salon, realizate doar online

Saloanele de înfrumusețare sunt într-un număr destul de mare, mai ales în orașele mari.

Programări rapide la salon, realizate doar online
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   17:30

Dacă te-ai hotărât să mergi să faci un tratament pentru păr sau să îți schimb culoarea părului, e dificil să alegi salonul cel mai bun. Prețurile, zona, durata programărilor și părerile celorlalți clienți sunt informații greu de aflat dacă nu știi nimic despre salonul respectiv. Acum poți face programări rapide la salon online, cât și să afli informații despre acesta cu doar câteva click-uri.

Pe Stailer.ro vei descoperi unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta. Este o platformă online unde se pot face programări la saloane de înfrumusețare sau la stiliști independenți. Vei vedea informații despre prețul serviciului dorit, durata, cât și fotografii cu interiorul salonului.

Toate acestea sunt posibile fără să te deplasezi la salon

Recenziile oferite de clienți sunt disponibile pe site-ul Stailer. Clienții pot să își exprime părerea despre un salon sau serviciu, după ce au onorat programarea și, în acest fel, vei afla dacă se pliază pe nevoile tale. Spre exemplu, tratamentele pentru par la femei sunt servicii complexe, pe care nu toate saloanele le fac. Dar, o dată ce ai introdus datele necesare pe site ți se vor afișa rezultate conform căutărilor tale.

Fiind o platformă unde poți face programări online la salon, saloanele și specialiștii din industria hair&beauty se pot înscrie. Înscrierea pe acest site înseamnă mărirea orizontului! Cu alte cuvinte, te pot vedea numeroși clienți care sunt în căutare de programări rapide la salon online. Clienții tăi pot oferi recenzii asupra serviciilor pe care le oferi, iar tu poți gestiona mai flexbil programările.

Platforma este disponibilă atât pentru stiliștii individuali, saloane, cât și pentru cei care doar dețin un salon și nu prestează niciunul dintre servicii. Poți înscrie salonul pe platformă, iar clienții noi vor descoperi mai ușor serviciile oferite. Anularea unei programări din partea clientului va fi redirecționată către cel la care s-a făcut programarea.

Serviciile din care poți alege, în calitate de client sunt următoarele: tratamente pentru păr, tuns, coafat, vopsit, epilare, manichiură și pedichiură, make-up, masaj, cosmetică sau pensat. Pentru fiecare dintre ele există un salon care le prestează pe toate sau câte o persoană pentru fiecare.

Stailer este locul în care specialiștii din zona hair&beauty își oferă serviciile, din cele mai importante zone ale țării

Pe site ai la dispoziție informații despre cum poți face o programare, cum poți anula una, cât costă o programare pe această platformă, cu cât timp înainte vei primi notificare despre programări, ce se întâmplă dacă un stilist anulează programarea sau dacă poți face o programare pentru un prieten. Toate aceste informații sunt disponibile gratuit, cât și căutarea serviciilor necesare. Platforma are ca scop facilitarea programărilor și găsirea mai ușoară a unui salon sau serviciu de înfrumusețare de care ai nevoie.

Acum poți face programări rapide la salon online, fără să fie necesară deplasarea într-un anumit loc. Nu trebuie să cauți în altă parte recenzii sau să te informezi asupra prețului, deoarece pe stailer.ro sunt disponibile toate. Ai parte de suport online, live aici: [email protected].

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close