Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Propets - partenerul ideal al animalului tău de companie

Propets - partenerul ideal al animalului tău de companie

Fie că deții câini, pisici, animale mici, păsări sau pești - un lucru este sigur: trebuie să asiguri nevoile adecvate ale acestora. De aceea, ai nevoie de locul potrivit pentru a achiziționa hrană și accesorii pentru animalul tău de companie.

Propets - partenerul ideal al animalului tău de companie
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   12:35

Iar unul dintre magazinele online unde vei găsi tot ceea ce vrei pentru a-i asigura o viață fericită și pentru a acoperi practic orice nevoie a animalului tău de companie și îngrijirea acestuia, este Propets.

Accesoriile pentru animale de companie sunt foarte versatile și echipa Propets este mândră să îți ofere o gamă largă de produse diferite pentru a-i face pe prietenii tăi, animalele de companie, fericiți.

Asigurarea nevoilor câinilor și pisicilor sunt esențiale, datorită numeroaselor familii care le-au ales pe acestea ca și animale de companie, dar gama de produse și accesorii Propets include produse pentru multe specii de animale, precum rozătoarele, păsările sau peștii.

Pe lângă consumabilele pentru animale de companie de la producători cunoscuți , este oferită hrană pentru animale de companie de înaltă calitate - de la mâncare uscată pentru câini și pisici la mâncare premium, în numeroase arome, pentru a satisface toate pretențiile acestora.

Comandă accesoriile pentru animale de companie și hrana acestora foarte convenabil acasă și beneficiezi de avantajele magazinului petshop online Propets: nu există o valoarea minimă a comenzii, iar dacă vei depăsi suma de 250 ron într-o singură comandă, nu vei plăti niciun cost de expediere și vei primi chiar și un cadou surpriză.

Mai mult, la Propets, exista posibilitatea de a efectua comanda atât online, magazinul fiind disponibil non-stop, cât și telefonic, într-un anumit interval orar.

Propets îți oferă posibilitatea de a alege între diverse opțiuni de plată, atât plata ramburs, cât și cu cartea de debit/ credit.

Descoperă mărcile recunoscute de hrană pentru animalele de companie, cu o combinație variată de alimente uscate și umede de înaltă calitate, gustări selectate și produse dietetice. De asemenea, există o gamă largă de accesorii pentru animale de companie, cum ar fi paturi, perne pentru câini și pisici, ansambluri pentru tocirea ghearelor, lese, boluri, jucării și multe altele pentru animalul tău de companie.

Consumabile pentru câini

O dietă echilibrată este importantă pentru sănătatea câinilor. În gama Propets vei găsi hrană pentru câini de înaltă calitate de la mărci renumite precum Prolife, Bio Dog, Chicopee și multe altele. Diverse accesorii pentru câini, începând de la gulere la paturi pentru câini și, desigur, o mulțime de produse de îngrijire și jucării pentru câini pot fi găsite și în magazinul online.

Consumabile pentru pisici

Cele mai multe pisicuțe sunt pretențioase atunci când vine vorba de mesele lor. În plus, pot exista intoleranțe sau alergii. Poți obține hrană  la prețuri corecte în magazinul online  Propets de la Bio Cat, Prolife, Opti Meal, Club 4 Paws și alte mărci de hrană pentru pisici. 

Acvaristica - totul pentru lumea subacvatică

Ești fascinat de lumea subacvatică și de locuitorii ei? Peștii au nevoie de hrană echilibrată și adecvată speciei. De asemenea, tehnologia din jurul acvariului trebuie să funcționeze fără probleme. În magazinul online Propets vei găsi hrană pentru animale de companie pentru diferiți locuitori din acvariu. De asemenea, poți găsi plante acvatice, accesorii pentru îngrijirea animalelor și verificarea valorilor apei sau tehnologie pentru operarea acvariului.

Hrană pentru animale de companie și accesorii pentru animale mici

În magazinul online Propets vei găsi produse pentru câini și pisici, precum și alte oferte pentru animale mici, precum rozătoare sau păsări.  Hamsterii, iepurii și alte animale mici se bucură de diverse tipuri de hrană sau colivii și cuști. Proprietarii de păsări vor găsi o gamă largă de produse pentru păsări, de la hrana pentru papagali la cuști, voliere și o mulțime de jucării pentru păsări.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close