Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pungi personalizate, o reclamă inedită pentru afacerea ta

Pungi personalizate, o reclamă inedită pentru afacerea ta

Dacă ai o afacere înseamnă că știi deja cât de importantă este promovarea. Chiar dacă ai cele mai bune prețuri, cu o calitate exemplară, tot trebuie să depui măcar un minim de efort pentru a atrage clienți.

Pungi personalizate, o reclamă inedită pentru afacerea ta
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2022   •   15:13

Mai mult decât atât, uneori produsele pe care le oferi trebuie să vină însoțite și de ambalaje corespunzătoare și de o experiență de shopping cu adevărat unică. Sunt câteva trucuri la care poți apela fără a trebui să crești bugetul.

Este recomandat să alegi pentru afacerea ta parteneri care să îți ofere același standard de calitate pe care îl impui și tu. Un producător de pungi avizat este unul dintre elementele cheie care te poate aduce cu un pas în fața competiției!

Moduri de a-ți promova afacerea în 2022

Pentru a rezista pe piața competitivă, dar și pentru a face față vremurilor în care trăim, este foarte important să investești în metode eficiente de promovare. Desigur, felul în care îți promovezi afacerea trebuie să rezoneze cu produsele pe care le oferi, dar și cu clienții care reprezintă target-ul tău.

Cel mai facil mod de a te promova în anul 2022 este social media. Facebook, Instagram, YouTube sunt doar trei dintre platformele care îți oferă posibilitatea să te promovezi gratuit. Folosind aceste platforme poți rămâne constant în contact cu clienții tăi. Le poți arăta că îți pasă de ei, le poți prezenta produse noi, dar le poți oferi și informații valoroase și relevante pentru ei, oriunde s-ar afla.

Pe lângă social media poți să distribui și articole legate de afacerea ta pe diverse site-uri, contra cost, pentru a afla cât mai multă lume de tine și de valoarea pe care o vei aduce în viața lor.

Apoi, dacă îți dorești să duci mai departe promovarea afacerii tale, poți folosi și afișe, ecrane din oraș sau autobuze care rulează reclame.

Pe lângă aceste metode pe care sperăm că deja le pui în practică îți oferim încă un truc inedit prin care îți poți promova afacerea: pungi personalizate!

Cum te poți folosi de pungi pentru a te promova

Poate că ți se pare puțin ciudat să auzi că îți poți promova afacerea cu ajutorul unor pungi. Dar acesta este un mod chiar eficient!

Gândește-te doar la ”punga cu pungi” pe care o are fiecare român în casă. Acest lucru înseamnă că punga cu imaginea afacerii tale va fi refolosită de o mulțime de ori și va fi purtată prin locuri aglomerate, unde o vor vedea și alții. Cu o grafică bună, punga cu siguranță va sări în ochi și așa și cei care încă nu au cumpărat de la tine vor deveni interesați. Doar de ce ar purta cineva o pungă de la o afacere care nu oferă calitate, nu-i așa?

Pentru a te promova cu ajutorul pungilor trebuie să decizi doar două aspecte: ce tip de pungă ai nevoie pentru a putea acomoda confortabil produsele pe care le vinzi și ce model dorești să fie imprimat pe aceasta.

Tipurile de pungi din care poți alege

Tu trebuie să te concentrezi cel mai mult pe produsele tale. Atunci când ai alături un producător de pungi cu o experiență de peste 15 ani va fi foarte simplu să îți întregești afacerea și să le oferi clienților tăi o experiență de calitate superioară de la cap la coadă.

În primul rând, poți alege între pungi din plastic, produse conform reglementărilor în vigoare, sau pungi biodegradabile, care sunt scutite de eco-taxă.

Apoi, trebuie să te decizi ce dimensiune ar trebui să aibă pungile tale. În acest fel decizi foarte ușor și forma de pungă pe care o preferi. Dacă oferi produse de dimensiuni mai mici te vei potrivi mult mai bine cu pungile tip banană, cu mânerul tăiat direct în folie, așa cum sunt, de exemplu, pungile din farmacii. Dacă afacerea ta se concentrează pe produse mai voluminoase sau mai grele, ai putea să te îndrepți către pungile clasice cu mâner.

Îți promitem o experiență benefică, o livrare super-rapidă între 3-5 zile și o personalizare cu o grafică de cea mai înaltă calitate.

Investește în metode de promovare inedite, precum pungi personalizate, și ajută-ți afacerea să atingă noi culmi ale succesului!

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close