Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Simularea examenului Cambridge, un pas spre succes

Simularea examenului Cambridge, un pas spre succes

Examenele sunt o parte importantă din viața copiilor, iar viitorul lor poate fi influențat de nota sau calificativul obținut. Fiecare examen promovat demonstrează deținerea unui anumit set de cunoștințe, iar, în unele cazuri, meritele copiilor pot fi recunoscute chiar și internațional.

Simularea examenului Cambridge, un pas spre succes
Sursa foto: mdorado.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2022   •   12:18

Unul din cele mai importante examene - cu un calificativ ce este recunoscut chiar și internațional - este examenul Cambridge.

Examenul Cambridge este un examen complex, ce necesită o pregătire de aproximativ doi ani pentru fiecare treaptă și care testează atât abilitățile de vorbire și de scriere, cât și pe cele de ascultare și înțelegere a limbii engleze. Complexitatea acestui examen poate aduce multă emoție copiilor și adolescenților, ținând cont că, de cele mai multe ori, este susținut înaintea examenului de bacalaureat. În acest sens, simularea examenului Cambridge devine pasul spre succes al oricărui cursant.

Școala de Limbi Străine M&DORADO organizează în fiecare an o serie de simulări pentru examenul Cambridge, pentru a se asigura că fiecare cursant este bine pregătit pentru examenul oficial. Subiectele și regulile desfășurării testării sunt similare cu cele ale examenului oficial, astfel că părinții și copiii vor ști la ce să se aștepte în ziua cea mare a testării. În cadrul simulărilor, cursanții se obișnuiesc cu forma de evaluare, își diminuează simțitor stresul și vor putea să își gestioneze cu succes emoțiile în cadrul examenului oficial.

De asemenea, în cadrul simulării, fiecare cursant va afla care sunt punctele sale forte și unde va trebui să mai lucreze pentru a putea susține cu brio examenul dorit. Copiii pot seta, după aflarea rezultatelor, o strategie de lucru personalizată, alături de profesorii lor.

Puteți afla mai multe despre acest acest examen și beneficiile sale cu un simplu click aici

Despre M&DORADO:

Școala de Limbi Străine M&DORADO este o școală privată din București cu o experiență de peste 14 ani în învățământ. În cadrul școlii, cursanții pot învăța limba engleză, germană, spaniolă, franceză și japoneză alături de profesori de top. Școala se remarcă prin performanța de care a dat dovadă în anii de activitate: 100% promovabilitate la examenele CAMBRIDGE. Acest lucru a fost posibil datorită profesorilor de top cu care școala a colaborat. Din 2020, M&DORADO oferă atât cursuri fizice, cât și cursuri online pentru cursanții cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani.

Articol scris de: Maria Florea

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close