Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sloturi romantice pe care le poți juca oricând

Sloturi romantice pe care le poți juca oricând

Nu contează că este februarie, aprilie sau mai - am găsit câteva jocuri de păcănele online incontestabil de dulci și, uneori, picante, pentru a vă ajuta să vă umpleți pușculița înainte de sosirea lui Cupidon în viețile voastre.

Sloturi romantice pe care le poți juca oricând
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2022   •   16:27

Pot fi asemănătoare cu jocul popular 5 dazzling hot, deci trebuie să le încercați!

Immortal Romance

Dacă îți plac temele supranaturale, dar și poveștile de dragoste fără speranță, jocul ca la aparate Immortal Romance este combinația perfectă dintre cele două.

Jocul îl are ca protagonist pe un bărbat chipeș, un vampir, care se îndrăgostește nebunește de o fecioară nemuritoare, iar obiectivul este să potrivești simbolurile câștigătoare de pe cele 5 role pentru a-i aduce împreună.

Există 243 de moduri de a câștiga mult în acest joc de păcănele, împreună cu o rundă bonus în care poți câștiga multiplicatori de până la 6x și 15 rotiri gratuite. Cu un RTP de 96,86%, acesta este un slot cu variație mare.

Beauty and the Beast

Cine nu iubește un basm bun? Și mai bine, cine nu iubește un basm cu final fericit? În jocul de păcănele Beauty and the Beast, finalurile fericite sunt iminente atunci când există un premiu de 20.000 de monede de aur pus la bătaie! Realizat de către producătorii de software de la Asylum Labs, jocul funcționează cu 30 de linii de plată și 5 role.

Până la 20 de rotiri gratuite pot fi recompensate atunci când este declanșată funcția bonus Prince, iar această rundă acordă multiplicatori de pariuri și jocuri bonus atunci când simbolurile sunt stivuite în ordine câștigătoare.

Dr. Lovemore

Fie vei aprecia caracterul picant al acestui joc ca la aparate online, fie îl vei considera de-a dreptul pervers.

Jocul funcționează cu 5 role, 20 de linii de plată ajustabile și simboluri care constau în prezervative cu aromă de fructe, șampanie și gheață, Dr. Lovemore însuși, un simbol trandafir cu plată mare și o altă pictogramă reprezentată de sex.

Deci, ce fapte murdare trebuie să fie efectuate înainte de a putea începe să pretinzi recompense? Pur și simplu aliniați simbolurile câștigătoare pentru a debloca o serie întreagă de jocuri gratuite, rotiri și multiplicatori, cu un multiplicator sexy de 10.000x ca recompensă de top.

Dream Date

Dream Date de la Microgaming este un joc care se adresează în primul rând jucătoarelor și le oferă opțiunea de a se teleporta înapoi în epoca istorică pentru a-și găsi bărbatul ideal sau de a-și căuta dragostea adevărată în epoca modernă.

Cu oricare dintre opțiuni, acestea trebuie să potrivească simbolurile cu plată mare pentru a debloca premii și recompense.

Joacă pentru a avea șansa de a câștiga o întâlnire fierbinte cu un pirat, gladiator, spadasin sau arcaș în trecut, sau cu un pompier, motociclist, spion sau curățător de piscină în prezent. În timpul funcțiilor bonus, Dream Date acordă jucătorilor multiplicatori de până la 40X, împreună cu 8 rotiri gratuite!

Love Island

Pregătește-ți loțiunea, căci ne îndreptăm spre soare, mare și mister romantic în jocul de păcănele inspirat de aclamatul serial de televiziune, Love Island! La fel ca în serial, obiectivul este să împerechezi burlaci și burlăcițe eligibile și să le joci unul împotriva celuilalt.

Slotul cu 5 role găzduiește 20 de linii de plată pentru a începe petrecerea cu recompense mari pentru a declanșa pe tot parcursul.

Atunci când 3 sau mai multe simboluri scatter se potrivesc pe role, lucrurile încep să se încingă cu adevărat, deoarece jocul explodează cu rotiri gratuite și multiplicatori de pariuri obraznici. Insula Iubirii este cea mai tare experiență de slot.

Eternal Love

O altă poveste de dragoste inspirată de Twilight este jocul ca la aparate Eternal Love 3D de la dezvoltatorii de la Realtime Gaming.

Într-un triunghi amoros care are ca protagoniști un om, un vârcolac și un vampir dezgustător, jucătorii au șansa de a juca pentru premii supranaturale în valoare de până la 50.000 de monede!

Există 243 de moduri de a câștiga în acest joc de păcănele, împreună cu o mulțime de funcții de rotiri gratuite și multiplicatori de pariuri odată ce se potrivesc combinațiile corecte de simboluri.

Eternal Love este un joc de slot cu romantism dințos, care urlă cu recompense, suspans și distracție în fiecare colț întunecat.

Oink Country Love

În acest adorabil joc de păcănele online amplasat într-o fermă colorată de desene animate, jucătorii au șansa de a câștiga o mulțime de premii în timp ce încearcă să o impresioneze și să îi cânte o serenadă domnișoarei Southern Charm cu abilitățile lor de învârtire a slotului.

Dar urmărirea nu este una ușoară, pentru că și un alt pretendent de la fermă se luptă pentru a revendica inima ei râvnită. Doar unul dintre burlaci va fi învingătorul și depinde de jucători să lucreze în mod seducător simbolurile și să dezvăluie totul, de la bilete de aur la rotiri gratuite, jocuri gratuite și plăți uriașe de-a lungul drumului!

Concluzie

Dacă ești încă înfometat de o acțiune romantică la sloturi, de ce să nu retrăiești bucuria muzicală în slotul Phantom of the Opera al lui Andrew Lloyd Webber? Sau poate că ai prefera să te complaci în cea mai tare poveste de dragoste cu jocul de păcănele Starlight Kiss de la Microgaming? Indiferent ce îți trezește simțurile de slot, fie ca acesta să fie plin de dragoste, pasiune, aventură și cele mai dulci câștiguri!

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close