Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sport sau elegant? Noi alegem sandale bărbăteşti

Sport sau elegant? Noi alegem sandale bărbăteşti

Sandalele bărbăteşti clasice, sport sau casual şi-au ocupat deja un loc de top printre preferinţele domnilor, acestea devenind aproape indispensabile în zilele toride de vară. Contextele în care se pot purta sandalele sunt variate, exceptând doar ţinutele elegante de seară  şi pe cele office. Astfel, alegând perechea potrivită, fiecare domn îşi poate crea un outfit modern, degajat şi stilat.

Sport sau elegant? Noi alegem sandale bărbăteşti
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2022   •   12:00

Sandalele bărbăteşti

Deşi au pătruns în forţă în moda masculină, sandalele bărbăteşti sunt încă încorsetate de cromatică, variantele multiple de modele realizate de către stilişti, poziţionându-se între note neutre de negru, maro, gri sau bej. În ceea ce priveşte design-ul şi accesorizarea, sandalele bărbăteşti tind să-şi extindă abordarea, putând fi procurate modele simple sau mai robuste, cu împletituri şi catarame, tip flip-flop, sandale barbati sport sau sandale din piele întoarsă. Magazinul CCC are o gamă variată de produse, iar achiziţiile se pot face de pe site, din aplicaţie sau din magazinele fizice. Astfel ai acces către o multitudine de modele de sandale bărbăteşti, putând alege variantele potrivite abordării tale stilistice.

Reguli în purtarea sandalelor bărbăteşti

Dacă ai decis să te bucuri de beneficiile oferite de sandale, atunci trebuie să ţii cont de câteva recomandări referitoare la modul în care le poţi purta. În primul rând, sandalele bărbăteşti nu se vor purta cu un costum clasic şi nu pot fi intergrate unei ţinute elegante şi sofisticate. De asemenea, nici abordarea office nu cadrează cu astfel de încălţăminte. Sandalele bărbăteşti te poziţionează într-o abordare degajată şi relaxată, specifică ţinutelor de zi, casual, urban casual şi sport. Sandalele nu se poartă cu şosete, iar această regulă nu pare a fi detronată de nicio influenţă oricât de non conformistă ar fi. Alegerea sandalelor se face în funţie de culoare şi design, astfel încât să se potrivească ţinutei, dar şi texturii materialelor pieselor vestimentare.

Sandalele bărbăteşti în outfit-ul cotidian

Poţi alege perechea de sandale preferată atunci când ieşi cu prietenii în oraş, când pleci într-o călătorie lungă, atunci când te plimbi pe malul mării sau ieşi cu cei mici în parc. Fiind o pereche de încălţăminte caracterizată prin confort şi comoditate, va fi ideală atunci când ai în plan drumuri lungi şi obositoare, mai cu seamă în perioadele toride. Astfel, sandalele bărbăteşti, fie acestea modele extrem de simple sau accesorizate, îşi vor găsi rapid locul în ţinutele tale de zi, în varii contexte şi cu diferite ocazii. 

Ţinute bărbăteşti comode şi în trend

Alege să porţi o pereche de sandale cu îmbrăcămintea  potrivită, astfel încât să îţi creionezi un stil  vestimentar plăcut şi în tendinţe. Poartă sandalele sport cu o pereche de pantaloni scurţi. Dacă alegi pantaloni din in, asortează-i cu o pereche de sandale din piele, iar pantalonii din denim poartă-i cu o pereche de sandale bărbăteşti sport sau flip-flop. Atunci când ieşi în oraş cu prietenii, opteză pentru o pereche de pantaloni lungi şi drepţi, din texturi lejere şi plăcute, pe care să o porţi cu o pereche de sandale cu un design plin şi mai amplu. Dacă preferi inul ca material de bază al vestimentaţiei estivale, acesta se va potrivi foarte bine cu o perechede sandale din piele întoarsă în tonuri de gri sau maro. Atunci când pleci în drumeţii, poartă o pereche de sandale sport, comode şi foarte stabile, alături de pantaloni sport confortabili şi tricouri lejere. Astfel, sandalele bărbăteşti, clasice sau sport, din piele sau alte fibre confortabile şi prietenoase, te vor ajuta să îţi creezi ţinute moderne, ideale pentru a parcurge  relaxat şi în trend perioada caldă din an.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close