Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Te gândești la un revelion într-o țară exotică? Vezi ofertele de la vacantelastminute.ro

Te gândești la un revelion într-o țară exotică? Vezi ofertele de la vacantelastminute.ro

Oamenii gospodari își fac iarna car și vara sanie, spune o vorbă din popor. Asta se întâmplă și în cazul sejururilor.

Te gândești la un revelion într-o țară exotică? Vezi ofertele de  la vacantelastminute.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2022   •   13:52

Cei care pleacă într-o vacanță exotică, caută din timp oferte și pachete interesante și au toate șansele să găsească tot ceea ce își doresc.

După un an obositor, în care munca, problemele personale și stresul cotidian ne-au acaparat, un revelion exotic este cireașa de pe tort. O vacanță binemeritată își dorește oricine și caută din timp prin intermediul agențiilor de turism locații precum Maldive, Egipt, Dubai, Zanzibar sau Republica Dominicană unde au parte de răsfăț, relaxare și multă distracție.

Dacă vrei o vacanță la ofertă avantajoasă, alege și rezervă din timp cu C&AE Business Travel

Poate că încă nimeni nu te-a întrebat pană acum ce faci de revelion, însă sigur nu vrei să îți faci planurile pe ultima sută de metri ca apoi să îți petreci Anul Nou acasă, în pijamale.

Așadar, nu este prea devreme să te gândești la o vacanță de vis în 2 într-o țară unde aveți parte de experiențe cu adevărat unice. Vă puteți bucura de plaje cu nisip alb, de frumusețea vegetației luxuriante sau de apa albastră și limpede unde vedeți diverse specii de pești.

C&AE Business Travel este o agenție de turism unde vei descoperi locații exclusiviste și perfecte pentru noaptea de revelion. Fie că vrei să mergi să te relaxezi pe un șezlong sub umbra palmierilor, alături de un cocktail și muzică bună sau la munte unde să schiezi și să practici sporturi de iarnă, la C&AE Business Travel vei găsi vacanța perfectă pentru tine.

În pagina www.vacantelastminute.ro găsești toate detaliile de care ai nevoie. Dacă nu știi ce locație să alegi, consultații cu experiență de aici îți vor oferi tot sprijinul și toate informațiile de care ai nevoie astfel încât să alegi vacanța perfectă.

Alegând o altă țară ca și destinație turistică vei avea surprinderea că unele sejururi sunt mai accesibile la preț decât să mergi în unele locații la noi în țară. Cu această ocazie vei putea descoperi și tradiții noi, oameni, locuri wow și libertatea de a experimenta lucruri ce îți vor crea amintiri de neuitat.

Poți face excursii cu buggy, cu monster truck sau cu un Jeep safari. Adrenalina va atinge cote maxime și vei savura fiecare moment alături de partenerul tău.

Egipt, Dubai, Republica Dominicana, Zanzibar, Maldive sau…?

Dacă vrei să descoperi noi culturi poți alege țara piramidelor, unde poți avea ca obiective turistice Valea Regilor, templul din Luxor sau Muzeul Antichităților Egiptene. Te poți bucura de asemenea de scufundări sau de safari în deșert. Va fi o experiență de neuitat? Cu siguranță da!

Dacă vrei un altfel de revelion, unde în noaptea de Anul Nou se creează magie, atunci Dubai este destinația ta! În fiecare an, Dubai organizează unul dintre cele mai frumoase revelioane unde focul de artificii luminează clădirile emblematice.

C&AE Business Travel îți poate crea escapada perfectă de revelion! Accesează pagina, vezi ofertele de preț, locațiile și bucură-te de un sejur de vis!
Date de contact:

[email protected]
0723276587

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close