Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Te miști pentru tine

Te miști pentru tine

Venim în articolul acesta cu o recomandare pentru cei stresați, care vor să doarmă mai bine și să se simtă, în general, mai bine.

Te miști pentru tine
Sursa foto: Card Avantaj
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   16:12

Și nu trebuie să te îngrijorezi de costuri, întrucât totul e mai accesibil cu un card de credit.

Simți că stresul preia controlul în viața ta de zi cu zi și parcă nu mai ești la fel de calm cum erai odinioară? Cauzele ar putea fi multiple, la fel probabil și soluțiile. E important să înțelegi faptul că lucrurile mici din viața noastră, mai ales cele care au tendința să se repete, ne pot influența stările de zi cu zi. Spre exemplu, ai făcut schimbări în programul tău de somn în ultimul timp? Prinzi acele opt ore sau procrastinezi și mai stai câte o oră, două peste momentul în care ți-ai propus să dormi?

Deși nu se simte pe moment, alimentația ne influențează enorm stările și emoțiile. S-ar putea să fi trecut mai ușor peste o zi dificilă dacă se întâmpla să incluzi și niște fructe pe lista lucrurilor pe care le-ai ronțăit. De asemenea, o puternică influență o poate avea și conținutul digital pe care îl consumi. Și asta începe de la acel lucru pe care îl facem cu toții, zi de zi, chiar exagerat de mult adesea – adică scroll-ul pe telefon, pe rețelele de socializare.

Cantitatea imensă de conținut și informație ne obosește și tinde să ne ofere emoții negative, fără ca noi să fim prea conștienți de asta.

Acum, pentru a oferi și un remediu pentru stresul cotidian, pe lângă grija pe care trebuie să o ai față de lucrurile enumerate mai sus, ai putea încerca să practici yoga. Și știm că poate nu ai răbdarea necesară de a sta cu telefonul prin casă și de a învăța diverse tehnici de pe internet, așa că ai putea să mergi la cursuri organizate la sală, unde un instructor profesionist ghidează o întreagă ședință.

Astfel, ai parte de o experiență benefică și mult mai intensă . Pe lângă faptul că poți vedea în timp real modul în care instructorul face mișcările necesare, acesta te poate vedea la rândul lui și te poate corecta, spunându-ți ce și cum ar trebui să faci.

Mulți dintre instructori pun și o muzică relaxantă pe fundal, ca totul să fie mai plăcut. Faptul că, pentru o perioadă de timp, reușești să te concentrezi asupra corpului tău și a respirației tale poate să-ți îmbunătățească mult atât sănătatea mentală, cât și cea fizică.

Nu uita ca, în fiecare zi, să ai grijă și de tine, nu doar de lucrurile pe care le ai de făcut. Pentru a plăti lejer un abonament, poți folosi un card bun precum CardAvantaj pentru abonamentul la sală.

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close